I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

«Dette er meg som liten. Jeg ble kalt «Lille Petter Pæra». Da jeg var liten, var mitt største ønske å ikke skille meg ut. Jeg ville være som alle andre. Normal. «Hvem har noensinne oppnådd noe stort ved å være som alle andre?» sa mutter’n. Og hun hadde selvsagt helt rett.»

Det skriver Petter Stordalen på bildet han har postet av seg selv som liten.

Han skriver at ingen kommer langt om man ikke finner sin egen stemme.

«Når du står opp i dag og skal på jobb, skole eller noe annet. Mitt tips er: Vær deg selv! Det funker alltid best», skriver han.

Den populære SKAM-skuespilleren Iman Meskini mener også at man skal være seg selv, og ikke la andre kontrollere din retning i livet:

Den amerikanske skuespilleren Ashton Kutcher har lagt ut et litt annet budskap på sin Instagram-profil. Han har delt et bilde av en boks med Cheerios med seg selv på framsiden.

Til bildet skriver han «Hei, @theellenshow, det skjedde. Jeg fortalte datteren min sannheten - alle kan være på en Cheerios-boks. Det hjelper å ha jobbet på en General Mills factory».

Bak på pakken står det «Hey Ashton, du hadde rett. Alle kan være på en Cheerios-pakke».

Dette skjedde etter at kona Mila Kunis var på The Ellen Show og fortalte at datteren ble så overrasket over å se Ellen DeGeneres avbildet på en Cheerios-pakke, hvorpå faren hadde sagt at det kan alle være.

Skuespiller, komiker og forfatter av bestselgerboken «I Like You Just The Way I Am», Jenny Mollen, deler også mye på Instagram. Hun annonserer en kommende nakenshoot for motemagasinet Harper's Bazaar, og ser sitt snitt til å legge ut en morsom kommentar.

«Akkurat ferdig med å ta bilder i denne drakten. Skal ikke lyve. Jeg følte meg ganske sårbar da de ba meg om å fjerne armbåndene mine...»

Den amerikanske modellen og skuespilleren Paris Hilton har lagt ut noe helt annet, for i dag hyller hun moren på hennes bursdag.

«Jeg er så heldig som har deg som mamma. Du er fin både på innsiden og utsiden. Du er så morsom, har det største hjertet og er helt spesiell. Jeg ville ikke vært den jeg er i dag uten deg. Jeg elsker deg så mye!»