I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Popsangeren Miley Cyrus (26) er ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene. Opp gjennom årene har hun skapt store overskrifter med sitt turbulente liv og skandaløse TV-opptredener.

Det siste årene derimot har det tilsynelatende sett ut til 26-åringen har tonet ned på både festing, og kontroversielle stunt. Tidligere i år ble det blant annet kjent at hun hadde giftet seg i all hemmelighet med ektemannen Liam Hemsworth (29), og har siden den gang holdt en relativ lav profil i rampelyset.

Nå har hun imidlertid slått til igjen. Denne gang på Instagram med et bilde som ikke etterlater noe til fantasien.

Store overskrifter

Avslappende i en solstol ligger nemlig 26-åringen tilsynelatende splitter naken. Til bildet, som hun har lagt ut på Instagram, skriver hun følgende:

- Festivalsesongen er her. Jeg er skeiv, og klar til å feste.

Bildet har på kort tid vakt stor oppsikt i kommentarfeltene, og har på få timer skapt overskrifter i utenlandske medier.

For tiden er 26-åringen svært travelt opptatt med opptredener rundt om. På fredag skal hun opptre på festivalen Woodstock, og flere omtaler bilde til Cyrus som promotering, ifølge Fox News.

Mer kropp

En annen som har fått mye oppmerksomhet etter at et lettkledd bilde ble delt på Instagram, er realitystjernen Kourntey Kardashian (39).

Tirsdag delte hun et bilde av seg selv naken i et badekar. For Kardashian sin del er det imidlertid ikke det faktum at hun er naken som skaper reaksjoner. Kort tid etter at bildet ble delt var det nemlig en helt annen detalj som fansen bet seg merke i.

Til teksten «elsk deg selv så høyt som du elsker andre», blir 39-åringen anklaget for å ha photoshopet bildet. Det er det ene benet til Kardashian som får fansen til å sperre opp øynene.

- Er dette en spøk? Spør blant annet en seg i kommentarfeltet.

Foreløpig har Kourtney Kardashian ikke kommentert påstandene om at bildet skal være photoshopet.

Blir hyllet

Instagramposten til Cyrus og Kardashian er likevel ikke det eneste lettkledde bilde som får oppmerksomhet på Instagram i skrivende stund.

På humoristisk vis delte Stian «Staysman» Thorbjørnsen et bilde av seg selv, som har fått flere til å juble.

På huk, kun iført truse, poserer artisten til kameraet. Den noe merkelige posituren er et forsøk på å etterlikne forsiden til fredagens utgave av D2, der toppbloggeren Sophie Elise Isachsen poserer i samme positur.

- Prøvde, men ble liksom ikke det samme uten skoene til Sophie Elise, skriver han til det elleville bilde.

I motsetning til Kardashian blir «Satysman» på sin side hyllet i kommentarfeltet.

- Du er et bra forbilde, skriver en blant annet.