Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på Instagram

- Mitt siste ønske var å bli arrestert.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

En av dagens desidert største snakkiser i sosiale medier, er 104 år gamle Anne Brokenbrow fra Bristol i England.

På Instagram torsdag delte nyhetskanalen Sky News at politiet brøt seg inn på aldershjemmet Stokeleigh i Bristol, og arresterte henne.

Dette for å oppfylle et ønske 104-åringen hadde på sin liste over ting å gjøre før hun dør.

- Mitt ønske er å bli arrestert. Jeg er 104 år, og jeg har aldri havnet på feil side av loven, hadde Brokenbrow skrevet, ifølge nyhetskanalen.

104-åringen skal deretter ha bli lagt i håndjern og kjørt til politistasjonen.

- Jeg hadde en fantastisk dag. Det var veldig interessant. Jeg har aldri opplevd noe liknende før, forteller damen om arrestasjonen til nyhetskanalen.

Svindyr bursdagsgave vekker oppsikt

En annen som vekker oppsikt er den amerikanske rapperen og influenceren Danielle Bregoli (15).

På Instagram har den snart 16 år gamle jenta delt et bilde en bursdagsgave hun har fått på forskudd av sine managere. Og det ingen hvilken som helst gave.

På armen sitter nemlig en splitter ny klokke av luksusmerket Rolex.

Ifølge TMZ er prislappen på luksusklokken anslått å være på rundt 42 000 dollar, noe som tilsvarer rundt 358 000 norske kroner.

Danielle Bregoli ble et internettfenomen etter at hun deltok på Dr.Phil i 2016, da en redigert versjon av at hun rapper gikk viralt over internett kort tid etter.

Ble mamma

På Instagram onsdag kunne popsangeren Jessica Simpson (38) meddele til fansen at hun og ektemannen Eric Johnson (39) er blitt foreldre for tredje gang.

Den lille jenta kom til verden på tirsdag, og har fått navnet Birdie Mae Johnson.

- Vi er så lykkelige og glade over å kunne fortelle at vår perfekte datter, Birdie Mae Johnson, er født, skrev hun på Instagram.

Det var i september nyheten om at ekteparet ventet barn ble kjent. Fra før har duoen datteren Maxwell Drew Johnson (6) og sønnen Ace Knute Johnson (5).

Får fansen til å dåne

Jessica Simpson er ikke alene om å være i familiebobla om dagen. For noen timer siden delte musiker John Legend (40) en video på sin Instagram-profil som nå får fansens hjerter til å smelte.

Sammen med kona Chrissy Teigen (33) og deres to barn, Luna (2) og Miles (10. måneder), har de sammen tatt til stuegulvet for en aldri så liten dans.

Også familiens hund ser ut til å more seg, der den vandrer rundt den dansende familien.

- Kveldens dansefest, skriver Legend til videoen publisert på Instagram.

Kjæresteferie

En annen som ser ut til å nyte tiden med sine aller nærmeste, er supermodellen Heidi Klum (45).

Sammen med sin 16 år yngre kjæreste, Tom Kaulitz (29), har firebarnsmoren tatt turen til Tokyo, der det tilsynelatende ser ut til at turtelduene tilbringer kvalitetstid sammen.

På Instagram har 45-åringen delt et noe lettkledd bilde av seg selv, etterfulgt av bilder av hun og kjæresten. Smilende til hverandre ser duoen svært forelsket ut.

Det var i mars i fjor det ble kjent at Klum hadde funnet lykken på ny etter ekteskapet med musiker Seal (56). I desember valgte Klum og hennes nye flamme å ta forholdet et steg videre, og forlovet seg på selveste julaften.

Kommentarer til denne saken