Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på Instagram

John Travolta og Olivia Newton John har gjort comeback som Danny og Sandy og Kim Kardashian Wests julekort er klart.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

I 1978 kom musikalen Grease ut og de to hovedrolleinnhaverne, John Travolta (65) og Olivia Newton John (71) har nok for mange siden vært forbundet med Danny Zuko og Sandy Olsson som møtes da Sandy er på sommerferie.

I helgen kunne også Grease-fans glede seg over et ordentlig gjensyn med de to da skuespillerne stilte opp i en «Sing Along»-arrangement i Florida. På scenen møtte nemlig de to opp i kostymene fra filmen, over 40 år etter at den ble laget, og begge Grease-stjernene har sørget for å forevige det på Instagram.

- Første gang i kostymer siden vi lagde filmen. Jeg er så spent, skriver Newton John.

Kardashian-familiens julebilde er en godt etablert tradisjon. De er heller ikke kjente for å spare på kruttet når årets variant skal sendes ut, og sørger blant annet gjerne for matchende antrekk til hele klanen. Det har også Kanye og Kim Kardashian West sørget for i år, og fredag kveld delte sistnevnte julebildet av paret og sine tre barn på Instagram.

- West-familiens julekort 2019, skriver hun.

Lillesøster Kylie Jenner har delt en video som har høstet mye oppmerksomhet. Hennes datter Stormie tester ut sminken til mamma.

Denne uken ble Greta Thunberg kåret til Årets person i Time Magazine, og på Instagram blir hun hyllet av en annen miljøaktivist, Leonardo Dicaprio.

- For drøyt et år siden våknet en stille og hovedsakelig venneløs tenåring opp, tok på seg den blå hettegenseren sin og satt for seg selv i timesvis i en ensom protest. Fjorten måneder senere hadde hun blitt stemmen til millioner, et symbol på et økende globalt opprør, skriver han blant annet.

Personlige trener og influenser Pia Seeberg fødte sitt første barn i slutten av november. Det var en gutt, og frem til nå har hun ikke røpet navnet på den lille.

Søndag deler hun imidlertid navnet på Instagram, og det er ikke hvem som helst den lille gutten nå er navnebror med.

- Store sko å fylle, satser på at han blir over gjennomsnittet glad i trappeløp, med trøkk i lanken og arbeidsmoralen på topp, skriver hun blant annet sammen med et bilde av seg selv og sønnen.

- Nei, navnet er ikke Rocky, meeen..... Sylvester

Taylor Swift fylte 30 år på Luciadagen, og feirer med et lite tilbakeblikk.

- Hvem skal fortelle henne at hun er 30 nå, skriver hun.

Og Sofia Vergara er allerede godt i gang med julepynten.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?