Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på Instagram

Harper Seven Beckham (8) ønsker alle en god jul, Helene Olafsen og samboeren tar seg en juledans, og en liten gutts møte med en tiger vekker oppsikt.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

David og Victoria Beckhams yngste barn og eneste datter, Harper Seven (8) imponerer med en julehilsen på pappas Instagram-profil.

- Kom igjen, dette er latterlig søtt. Harper ønsket å ønske alle en veldig god jul, skriver en tydelig stolt David Beckham til videoen av datteren der hun ønsker god jul på amerikansk tegnspråk.

Denne lille gutten var trolig ikke helt forberedt på reaksjonen til denne tigeren - og glad han satt bak en glassvegg.

Mens denne jenta smelter hjerter med reaksjonen sin når hun åpner julegaven sin.

Britney Spears er klar for julen, og poserer sammen med kjæresten, Sam Asghari foran et gigantisk juletre.

Les også

Emilie Stordalen vekker oppsikt med en helt spesiell julegave

Her hjemme har også Caroline Berg Eriksen gjort klart for julen. Hun deler et bilde av sine to døtre, Nelia og Náia, i en julepyntet trapp og sammen med en julekalender.

Mens «Skal vi danse»-paret Helene Olafsen og Jørgen Nilsen, som venter barn i mars, klinker til med en dans på Sandviksfjellet nær Bergen.

Det er heller ikke bare julestemning hos Beckham-familien. Søndag deler foreldrene også bilder av Harper sammen med storebror Cruz (14), da de to ble døpt foran familie og venner.

- Den stolteste dagen i dag, da vi så Harper og Cruz døpes foran våre venner og familie, skriver Victoria Beckham sammen med et av bildene hun har delt.

Hun deler også et bilde sammen med annet fadderne til de to - skuespiller Eva Longoria, musiker Marc Anthony og sportsagent Dave Gardner er blant dem.

Les også

10-åringen skremt til tårer av juletrepynten. Da mor kom for å sjekke, fikk hun seg en skikkelig overraskelse

Kommentarer til denne saken