I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Sangstjernen Mariah Carey er straks klar til å publisere selvbiografi med navnet «The meaning of Mariah Carey».

Les mer: Demi Lovato røper forlovelse etter fire måneder: – Aldri følt meg så elsket

Redd for Careys bok

Det har visstnok fått Eminem til å skjelve i buksene. De to verdensstjernene var nemlig sammen i 2001. En kilde forteller det amerikanske magasinet Cosmopolitan at Mariah Carey alltid har vært akilleshælen til Eminem.

– De hadde et forferdelig forhold. Han vet at Mariah kommer til å si veldig negative ting om ham. Han forventer å få høre det, sier kilden til magasinet.

Selvbiografien skal være tilgjengelig for kjøp den 29. september.

Spesielt er det visstnok Careys beskrivelser av sexlivet deres Eminem er mest bekymret for.

Les også: Paris Hilton åpner seg om barndommen: - Det skjedde noe jeg aldri har snakket med noen om

– Eminem er stresset på grunn av at Mariah kommer til å si dritt om at han var dårlig i senga, eller en egoistisk elsker, og han har alltid vært veldig usikker på det.

Det har vært en langvarig feide mellom Carey og Eminem, og de har skrevet sangtekster hvor de angriper den andre.

Badebilde vekker oppsikt

Etter Martha Stewart (78) la ut et bilde fra bassengkanten, bestemte Chelsea Handler seg for å lage det samme bildet. Handler er til venstre, og Stewart til høyre.

Stewart kom raskt med tilbakemelding til den 33 år yngre Chelsea Handler:

– Jeg er så glad for at du likte innlegget mitt så mye at du lagde et likt. Jeg synes imidlertid bassenger mitt er litt finere enn ditt, og at mitt ansiktsuttrykk var hakket mer avslappet. Uansett: Du er nydelig, og ALTFOR ung til å etterligne meg, skrev Stewart på Instagram-bildet.

«Bettan» forbanna over folks oppførsel

Den velkjente artisten «Bettan», eller Elisabeth Andreassen som hun egentlig heter, fikk nok da hun gikk ut av huset i dag.

Med et bilde av en rekke henslengte el-sparkesykler skriver hun:

– Sier det igjen! Faen assa!!!! Kan man få noen regler for disse MILJØVENNLIGE syklene! Dette er virkeligheten for oss utenfor porten hver dag. KJEMPELEKKERT! Folk driter i oppdragelse! 8 sykler utenfor og nesten like mange rett over gaten. Hva er sikkerheten for rullestoler og svaksynte???