Se videoen under: Lilli Bendriss med overraskelsesbesøk:

Jentene i «Ex on the Beach - Afterski»-villaen har til nå bydd på mye krangling, sex og kjærlighet. Det har til nå i sesongen oppstått hete følelser mellom flere av deltagerne, og et par som har hatt god kontakt siden første dag er Bettina Buchanan og Johannes Magnussen.

«Paddens mørke lek» står på menyen for deltagerne, og «padden» vil ha svar på om det har oppstått følelser mellom de to.

Selv om de to avkrefter at de er kjærester eller mer enn bare venner, måtte Buchanan til slutt bekrefte i tirsdagens episode at hun er liker Magnussen mer enn hun har gitt uttrykk for.

- Det er mer enn bare sex, men ingen følelser. Jeg liker han veldig godt og vi blir bedre kjent med hverandre hver dag, og jeg liker han mer enn som en venn, sier Buchanan til de andre deltagernes store begeistring.

Fire deltagere må pakke kofferten

Men «padden» vil ikke bare ha svar på uoppklarte spørsmål. Den ber også fire deltagerne om å pakke kofferten og forlate fjellheimen.

En etter en får Jonas Oloffson, Nathan Lamont, Karoline Holm og Johannes Magnussen beskjed om at oppholdet deres i villaen er over, og at det er på tide å reise hjem.

Les også: Sjalusien tar overhånd: Her kaster hun drinken på venninnen

Det blir fort tårer, sjokk og fortvilelse i villaen, og det er tilsynelatende Buchanan som tar det tyngst at Magnussen må forlate fjellheimen.

Under en privat samtale mellom de to gir de uttrykk for at de vil savne hverandre og at de to har «andre» følelser for hverandre nå enn da de kom inn i villaen.

- Det finnes ingen så bra som Johannes, så jeg håper virkelig at vi sees når vi kommer hjem, sier Buchanan under episoden.

- Tørr å tro på kjærligheten

Men det er ikke helt tilfeldig at Buchanan velger å være mer åpen om følelsene sine denne kvelden. Tidligere på dagen fikk nemlig hun og Caroline Nitter et helt spesielt møte med selveste Lilli Bendriss.

Buchanan har vært å se i flere realityprogrammer de siste årene, og seerne har blitt kjent med en Buchanan som ikke har vært beskjeden når det kommer til å ha sex på skjermen. Det har også Bendriss plukket opp.

- Er du en jakter eller er du en som sitter som passiv? Jeg ser deg, Bettina, med sverd kledd i skinn, en skikkelig amazone som går ut og sier «I want this», sier Bendriss under episoden.

Les også: En gammel kjenning gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski»-villaen

Buchanan kjenner seg godt igjen i det Bendriss sier og er selv klar over at hun gjerne vil stoppe forhold før det går for langt, og heller finne et nytt forhold. Men, Bendriss oppfordrer likevel Buchanan til å kjenne etter på de følelsene hun har, og tørre å tro på kjærligheten.

- Det er viktig at du kommer til et sted inni deg, hvor du tør å tro på kjærlighet og tørre å tro at det kan vare, sier Bendriss.

Selv om de to trodde at de skulle få møte en ny eks, blir det alt annet enn skuffelse da det er Bendriss som står og venter på de.

- Dette er mye bedre enn 10.000 kjekke menn! sier Nitter.

Les også: Lilli Bendriss (74) om eksmannen: Folk i bygda trodde det var slavehandel

To frie jenter

Lilli Bendriss forteller til Nettavisen at det ikke er første gang hun har vært med på reality-tv på denne måten.

- Jeg har jo tidligere vært med på «Singletown», programmet til Pierre Louis og Daniel Louis, og «Bloggerne», så dette var ikke noe nytt for meg.

Hun forteller at hun ikke dømmer deltagerne og syntes det er interessant å møte jentene.

- Det er jo både på godt og vondt hvordan de bryter grenser som i min ungdom hadde vært helt hårreisende. Folk dømmer dem, men jeg ser på det på en annen måte. Det som foregår er jo det som foregår i virkeligheten for ungdommen. Det er jo egentlig et samfunnsbilde på hvordan ting er utenfor en slik innspilling også, forteller Bendriss.

Les også: Demi Lovato gjenskaper egen overdose i sin nye musikkvideo

Lilli Bendriss har også gjennom sin karriere opplevd å få mye kritikk for sin åpenhet rundt hva hun tror på.

- Kanskje jeg har blitt litt stueren. Jeg har jo blitt sett på som en rar dame og svindler i mange år.

Hun forteller at Bettina og Caroline var to veldig søte jenter.

- Jeg ga de en «reading» og jeg syntes det var kult av dem at de turte. De er to frie jenter som har tatt et bevisst valg, sier Bendriss.