Sommerferien er i full gang, og mens mange kanskje allerede har hatt ferie - har andre noen velfortjente friuker i vente. Dette gjelder også kjendisene, som i likhet med store deler av landets befolkning, har i år som i fjor lagt ferien til Norge i år.

Grunnet koronaviruset er det ikke alle som legger ferien til utlandet i år heller, og selv om reglene smått begynner å løsne litt, er det nettopp Norgesferie som er planlagt for mange husstander.

Les også: Dette er kjendisenes planer for sommerferien

For nyforlovede Amalie Snøløs (25) har ferien blitt lagt til Norge, og hun kunne fortelle til Nettavisen tidligere i sommer at mye av tiden skulle gå til å bygge hytte.

På Snøløs' Instagram kan følgerne hennes få følge prosessen med ny hytte, og hvordan den ligger an.

Også Helene Olafsen (31) skulle bruke mye av ferien på byggeprosjekter, men ut ifra sosiale medier ser det ut til at hun har fått tid til både familie og vannsport.

Hun, forloveden Jørgen Nilsen og sønnen har også vært en tur i Bergen, hvor Nilsen kommer fra.

Også artist Maria Mena har lagt ferien til Norge i år.

Hun kunne fortelle til Nettavisen tidligere i år at hun endelig skulle få lov til å spille konserter igjen, og at hun og samboeren skulle kombinere ferien med der hun spiller.

- Morten og jeg har bestemt oss for å kombinere jobb og ferie, og feriere der jeg spiller. Først ut er Ålesund der vi blir igjen noen dager etter å ha spilt på «Ålesund Live». Så blir det tur til Larkollen og vakre Baroniet i Rosendal, sa hun til Nettavisen tidligere i sommer.

På Instagram har Mena delt flere bilder fra de aktuelle plassene.

Flyttesommer

Det er ikke bare Amalie Snøløs og Helene Olfsen som styrer med byggeprosjekter i sommer.

Tvillingene Vita og Wanda Mashadi (29) kjøpte seg leilighet tidligere i år, og kunne fortelle til Nettavisen tidligere denne sommeren at de skulle bruke mye tid på å pusse opp.

Men mellom all oppussingen ser det ut til at tvillingene har fått tid til litt avslapning og sommerstemning. De har også vært og besøkt venninnen, Jorunn Stiansen i Grimstad.

Voksende mager

Også TV-profil Marte Bratberg har brukt sommeren til oppussing av sin nye leilighet. Men Bratberg har også andre ting å glede seg til.

Hun og samboeren venter nemlig sitt første barn sammen, og Bratberg har strålt hele sommeren i både arbeidsklær og sommerkjoler.

Jørgine Massa Vasstrand (32), for mange best kjent som «Funkygine», avslørte også tidligere denne sommeren at hun og ektemannen Morten Sundli (31) venter sitt andre barn sammen.

Men til tross for sin voksende mage, dro Vasstrand på topptur med hele «Funky»-klanen.

Se flere av kjendisenes sommerferie-bilder her: