Hver torsdag i ti uker vil kjente fjes dele sine erfaringer, historier og ikke minst opplevelser med Nettavisens vinekspert Kjell-Gabriel Hendrichs i serien «Kjendisvinen».

Se teaseren til «Kjendisvinen» øverst i saken!

Gjennom ti episoder vil Kjell-Gabriel utfordre kjendisene på både smak og kunnskap. Kjendisene som er invitert har veldig forskjellig tilnærmelse til vin. Alt fra den glade amatør som Fridtjof Wilborn, til Hans Petter Åserud i Trang Fødsel som driver egen vinbar og er utdannet sommelier. Felles for de alle er at de er glad og fascinert av vin.

Hver torsdag slippes en ny episode av «Kjendisvinen», der ukens gjest har med seg sin egen favorittvin. Denne hjelper Kjell-Gabriel de med å bli enda bedre kjent med.

– Det å få mer kunnskap om viner man liker gjør at man blir enda mer glad i de, sier Kjell-Gabriel som også vil snakke litt om druer og stedet vinen er fra.

Kjell-Gabriel vil også forsøke å finne en vin han mener er kjendisens perfekte match ut fra hva slags person de er. Er det en tøff type eller en flørtete jente? En atlet eller en rocker? I tillegg kommer Kjell-Gabriel med et vintips i hver episode som. han mener alle som er glad i vin kan ha glede av.

Se alle episodene av «Kjendisvinen» her:

Komiker Jonas Rønning får en vin med kongelig preg av vinekspert Kjell-Gabriel Hendrichs. Det fører til gode parodier. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Kristoffer Tømmerbakke, også kjent som Kriss i Erik og Kriss, bruker sin kunnskap fra vin-utdanningen hans i dagens episode. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Hockey- og TV-profilen ble interessert i vin som 19-åring, og siden har interessen bare økt: - Fruen tror jeg har gått helt av skaftet! (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Den tidligere alpinisten drakk opp bryllupsvinen som skulle spares i flere år. Da ble ikke kona særlig fornøyd. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Trine Lise Olsen får seg en overraskelse når vineksperten forteller henne en hemmelighet om favorittvinen hennes. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)