Gå til sidens hovedinnhold

Se Taylor Swift besatt av en banan etter laseroperasjon

Den verdenskjente artisten Taylor Swift (29) gikk nylig gjennom en øyeoperasjon, og sterke smertestillinde gjorde at moren fikk se en litt annen side av datteren - noe hun fanget på film.

Videoen ble vist på det amerikanske TV-programmet Jimmi Fallon denne uken - til stor overraskelse for superstjernen selv. Det var nemlig hennes mor som hadde sendt inn videoen til programlederen.

- Jeg sover ikke, tankene mine lever, hører vi Taylor Swift si når moren ber henne om å ikke spise bananer i sengen.

Les mer

Taylor Swift kommer til Norge

Dette sitatet kom etter at hun nærmest var på gråten da hun overveide hvilken banan hun skulle spise, og stresset over å velge feil.

Med store beskyttelsesbriller og sterke smertestillende innabors etter laseroperasjonen, gikk hun hjemme og lette etter den perfekte bananen for å spise.

Swift ble målløs da klippet var ferdigspilt - til glede for både publikum, TV-seere og programleder Jimmi Fallon.

Se klippet i videoen under:

Flere internasjonale medier har også omtalt videoen.

Aktuell med ny plate

Artisten er for øvrig aktuell med sin nye plate «Lover», og skal på verdensturné. Da kommer hun også blant annet til Norge.

Popstjernen skal spille på Voldsløkka fredag 26. juni 2020. Det bekreftet konsertarrangør All Things Live til VG i midten av september, da nyheten ble kjent.

- Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som går i oppfyllelse, forteller Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør, til avisen.

Les mer

Opplevde å bli seksuelt trakassert. Nå har Taylor Swift montert et overvåkingskamera på rumpa

Swift besøker kun et fåtall steder i Nord-Europa på sin nyeste turné. Sangerinnen skal blant annet innom Roskildefestivalen i Danmark 1. juli, mens Sverige og Finland denne gangen ikke er blant de heldige som står på Swifts hjemmeside.

Vil dra til nye steder

Artisten beskriver sin siste plate, «Lover», på Twitter som et album perfekt for åpne landskap, soldnedganger og sommer.

- Jeg har lyst til å framføre den på en måte som føles autentisk. Jeg vil dra til steder jeg ikke har vært før og spille på festivaler. Der vi ikke hadde festivaler, lagde vi bare noen, skriver hun.

De siste årene har Voldsløkka blitt Norges største arena for konserter hvor man må bruke billett for å komme inn. Osmundsvaag har kalt konseptet Oslo Sommertid.

Les mer

Taylor Swift i trekantdrama med Bieber og manageren: – Mobbet meg på mitt svakeste

Les mer

Taylor Swift blir snart 30 år. Reagerer på baby-spørsmål

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden