Se traileren til «The Dirt»

Mötley Crue

Mötley Crue er snart aktuelle i filmen «The Dirt». Se traileren.

19.02.19 19:17

Netflix har hatt stor suksess med sine originale filmer den siste tiden og kan skryte av oppmerksomheten både «Birdbox» og «Velvet Buzzsaw» har gitt dem.

Nå vil de fortsette med «The Dirt». Historien er basert p å den berømte biografien med samme navn og skrevet av bandet selv, og vil gi et innblikk i det ville livet til metal-bandet Mötley Crue.

«The Dirt» har premiere på Netflix den 22. mars.

Bandet blir omtalt som ett av de mest beryktede rock 'n' roll-bandene gjennom tidene. Gruppen er kjent for sitt turbulente liv, og medlemmene har ved flere anledninger hatt problemer med loven.

ROCKERE: Mötley Crue spilte i Sverige i 2012. Nå kommer snart filmen om bandet - «The Dirt». Foto: Bjornsphoto (Wikimedia Commons CC 3.0)

Kjente fjes

Satsingen fra Netflix vil trekke mange kjente fjes tilbake på skjermene.

Colson Baker, bedre kjent som Machine Gun Kelly, vil spille bandets grunnlegger og trommeslager Tommy Lee.

«Game of Thrones»-skuespiller Iwan Rhoen har tatt på seg rollen som gitarist Mick Mars. Douglas Booth er bassisten Nikki Sixx, og Daniel Webber spiller vokalist Vince Neil.

Filmen vil også ha med seg Pete Davidson, som mange vil kjenne igjen som eksforloveden til Ariana Grande, med seg på laget.

Autentisk

I en uttalelse sier Tommy Lee at regissør Jeff Tremaine gjør alt han kan for å få filmen så 80-talls autentisk som mulig.

Lee omtaler Tremaine, som er mest kjent for sitt arbeid med Johnny Knoxville for «Jackass»-filmene og «Bad Grandpa», som svært detaljorientert.

Tommy Lee, som nylig giftet seg med Brittany Furlan, står sammen med Pamela Anderson bak verdens mest kjente sexvideo.

Mötley Crue, som er spesielt kjent for sanger som «Kickstart My Heart», «Girls, Girls, Girls» og «Smoking In The Boys Room», har nå spilt inn fire nye sanger for «The Dirt».

Bassist Nikki Sixx beskrev sangene som «ekte og rå» i en twittermelding. En av de nye sangene er også laget i samarbeid med Machine Gun Kelly, som spiller bandets trommeslager i filmen.

Bandet fullførte sin siste turné «The Final Tour» i 2015, hvor de avsluttet på nyttårsaften i Los Angeles. De har holdt konserter i Norge flere ganger, senest 8. juni 2009 i Bergenshallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Film

Mest lest på Livsstil

Annonsebilag