SKILLEBEKK / OSLO (Nettavisen): De kjendistunge sommerfestene er i full gang, og onsdag samlet blant annet en rekke kjendiser seg på motemagasinet Elles årlige fest.

Torsdag var det derimot Universal Music sin tur, og også der var gjestelisten proppet full av kjendiser.

Sebastian Solberg og Andrea Zeline Eriksen var blant kjendisene som dukket opp utenfor den eksklusive villaen, men det var ikke bare god stemning mellom de to tidligere kollegene. Eller nærmere bestemt mellom Solberg og Andrea Zelines far, kjendismanager og tv-profilen David Eriksen.

Rasende etter ferietur

Solberg jobbet nemlig tidligere for Eriksen i firmaet hans Eccentric People, der også datteren Andrea jobber. I forrige sesong av realityserien «Alle elsker David», som følger Eriksens familie både privat og på jobb, fikk seerne derimot se at Solberg sa opp jobben i Eccentric People etter fire år.

Les også: Derfor holder Astrid S tett om kjærlighetslivet

Og for kort tid siden, etter at Solberg sluttet, tok Eriksen med seg kollegene på ferie. Det likte ikke Sebastian Solberg.

Hør tordentalen hans videoen under:

David Eriksen hadde på sin side følgende å si om sin tidligere kollegas tordentale da han ankom festen like etter:

– Vi måtte jo reise på ferie for å feire. Neida. Vi i Eccentric People elsker Sebastian, og skal jobbe mer med ham. Men hans livssituasjon gjør det vanskelig å ha en fast stilling akkurat nå. Vi jobber fortsatt sammen på et par prosjekter, og han er profil hos oss, så vi har mye med hverandre å gjøre.

– Håper jeg kan ta del i en skandale

At kveldens gjester var klare for en fest, var det ingen tvil om. Og en god fest kan muligens også by på noen skandaler.

– Jeg håper det blir noe greier som skjer her, men jeg håper ikke det er jeg som står for det. Jeg har hørt at folk har blitt kastet og båret ut av den festen her etter en krangel tidligere, og det hadde ikke vært kult. Men det er gøy hvis det skjer noe, sa Ingrid Simensen til Nettavisen da hun ankom festen.

Simensen kunne samtidig avsløre at hun er gøyal på fest.

– Jeg er hysterisk morsom på fest. Jeg elsker å feste. Jeg er jo fra bygda, og er vant til at vi fester på tvers av alle andre og at folk har med seg sprit under bordet. Så jeg gleder meg, ja.

Også Vidar Villa (32) var åpen for en skandale:

– Åh, jeg håper virkelig jeg kan ta del i en skandale en dag, det hadde vært gøy, lo han.

– Jeg håper det skjer i dag. Det måtte vel vært noe med at jeg har danset naken på bordet utover nattestimene eller noe sånt – men vi får bare vente og se, la 32-åringen håpefullt til.

Tone Damli og Carina Dahl hadde på sin side ingen planer om å ta del i noen potensielle skandaler:

– Det gjenstår å se. Nei, du, jeg er vel ikke kjent for å være hun skandaløse. Men jeg kan gjerne stå og se på, sa Damli.

– Jeg må dra litt tidlig, for jeg skal ut og fly i kveld. Jeg skal spille på to festivaler i Nord-Norge i helgen. Så det blir nok ikke jeg som står for de største skandalene i år, sa Dahl og lo.

– «Sommerhytta» 2.0

Øyunn Krogh var også på plass på sommerfesten, der hun kunne dele noen detaljer rundt et spennende, nytt prosjekt.

Krogh og kjæresten, Levi Try, har nemlig kjøpt sin første leilighet sammen, og overfor Nettavisen kunne Krogh fortelle at de skal begi seg ut på et oppussingsprosjekt igjen.

– Vi skal pusse opp litt, så det blir «Sommerhytta» 2.0, sa den tidligere «Sommerhytta»-vinneren, og la til:

– Det er ikke sånn at vi må sette i gang med en gang, men gjerne litt kjapt. Det er ikke helt som jeg vil at det skal være.

Hun kunne imidlertid samtidig avsløre at det ikke bare blir morsomt å flytte, selv om hun gleder seg.

– Det er første gang vi bor helt alene sammen, vi har bare bodd i kollektiv, så jeg gruer meg til å ikke bo med kollektivvennene mine, det blir litt trist. Men jeg gleder meg mye mer enn jeg gruer meg, altså, sa Krogh til Nettavisen.

Festklare kjendiser

Programleder og podkaster Ida Fladen var også på plass på sommerfesten, og var kledd for fest:

– Jeg har pynta meg, jeg. Det er bare å klinke til med disco-pants, sa hun til Nettavisen da hun ankom villaen.

Astrid Smeplass kunne på sin side varsle en fremtidig angst.

– Jeg prater veldig mye og blir veldig impulsiv på fest. Så jeg sliter mye med fylleangst, for jeg føler alltid at jeg har snakket og gjort altfor mye, sa hun lattermildt til Nettavisen.

Andreas «Tix» Haukeland kommer på sin side til å huske alt som har skjedd når morgendagen kommer:

– Jeg pleier å få med meg alt som skjer på den festen her, for jeg er edru. Så jeg får alltid med meg hva som skjer her, og det er jo gøy. Men jeg pleier å holde tett om det, sa «Tix» lurt.