I februar ble det kjent at influenser Kristin Gjelsvik (35) og samboeren Dennis Poppe Thorsen (31) bygger hus i Stavanger og skal vende snuta vestover.

– Nå skal vi skape et hjem vi skal bo i for alltid. Med drømmebeliggenhet og drømmeutsikt! Jeg kan nesten ikke vente! skrev Gjelsvik på Instagram og poserer på byggeområdet.

Dermed er boligen i Drammen, som det tidligere «Sofa»-paret har tilbrakt de siste to årene i, nå lagt ut for salg. Familien på tre er dermed klare for å flytte tilbake til Thorsens hjemby, Stavanger.

Les også: Gunhild Stordalen åpner opp om den traumatiske debuten: Måtte oppsøke psykolog

Selger huset

Overfor Nettavisen forteller Gjelsvik at det er med et tungt hjerte at de selger det vakre huset i Drammen, og at hun og Thorsen trivdes fra dag én.

– Denne boligen er jo så unik og skiller seg ut fra alt annet, spesielt etter at jeg har fått herje fritt med farger, sier hun.

Ifølge Finn-annonsen, ligger funkisboligen på Galterud på Austad i ett etablert villastrøk, og inneholder blant annet et treningsrom og mulighet for hybel. Gjelsvik og Thorsen har bodd i huset siden 2020.

Prisantydningen er satt til 9.890.000 kroner noe Gjelsvik sier hun er veldig fornøyd med.

– Vi kjøpte jo for huset for en rimeligere pris, og det har vært en ganske grei investering kan man jo si, sier hun og legger til:

– Men Drammen er et område hvor boligprisene har skutt i været. Det har det jo gjort overalt, spesielt i Oslo også.

Stor interesse

Videre i annonsen beskrives eneboligen som en bolig med gode løsninger, fantastiske farger, spennende arkitektur, kreativ innredning og ett unikt særpreg. Boligen har også panoramautsikt mot Drammensfjorden.

Gjelsvik opplyser at de nylig har bygget på terrassen ved å forstørre plattingen, men så gjøre noen endringer slik at man skal få en litt mer «privat» følelse.

Ifølge Emilie Fredriksen, Eiendomsmegler i Meglerhuset & Partners Drammen, har det vært stor interesse for boligen og flere har meldt seg på til visning førstkommende søndag.

– Vi har satt opp en visning i første omgang og det er det vi jobber oss mot, forteller Fredriksen.

– De er heldige som får klørne i det huset der. Det er et fantastisk hus og jeg er sikker på at de neste som overtar vil få det veldig fint, sier Gjelsvik.

Les også: Drømmer om barn: – En møysommelig prosess

Flytter til oljebyen

Planen videre for paret er som nevnt å flytte til Stavanger, men det er derimot ikke bare husbygging som står på planene til det tidligere reality-paret.

I slutten av april avslørte nemlig Thorsen på Instagram at han skal åpne bar i hjertet av Stavanger, som trolig nok også er mye av grunnen til at paret flytter.

Gjelsvik har stor kjærlighet for hjembyen til samboeren og legger ikke skjul på at hun gleder seg masse til å flytte ned. Thorsen har i mellomtiden flyttet ned på forhånd for å jobbe med bar-prosjektet sitt.

– Da blir det Stavanger vettu. Dette blir jo drømmehuset vol 2. og det er veldig gøy. Det er veldig gøy å være med på forme hele huset, og kunne flytte på alle vegger og heve takhøyder, sier hun.

Videre opplyser Gjelsvik at planen er å bo i det kommende huset for alltid. Hun er heller ikke tvil om at deres sønn, Falk vil trives godt i Stavanger.

– Altså, han har det så fantastisk i Stavanger med besteforeldre som er veldig sporty og som bor like ved, forteller hun.

Les også: Slik svarer han på kjærestespørsmålet

Til tross for at det blir trist å etterlate sin mor og stefar på østlandet, understreker Gjelsvik at de tilrettelegger for masse besøk i lengre perioder i det nye drømmehuset.

Til slutt har hun bare ett tips til de interesserte:

– Et tips fra en som har bodd der, man må bare oppleve den boligen der og i hvert fall sitte ute der på kvelden. Den er enestående, sier hun.