Det var i desember i fjor at influenser Marna Haugen (41) og komiker Ørjan Burøe (47) delte nyheten om at de skulle gå fra hverandre etter 18 år.

Den gang fortalte førstnevnte til Dagbladet at det var en lang prosess, men at de til slutt kom til et punkt der de ble enige om at et brudd var den beste løsningen. Etter avgjørelsen om å gå hvert til sitt har de imidlertid valgt å bo sammen frem til de finner noe eget.

Søndag delte Burøe et innlegg på Instagram hvor han forteller at huset, som han og Haugen har pusset opp sammen, er ute til salgs.

«Det er med en smule stolthet, glede og vemod vi legger huset ut for salg. Til deg som får dette - forvalt det med kjærlighet og omsorg», skriver 41-åringen.

Selger huset

Overfor Nettavisen forteller Marna Haugen at det blir en spennende uke, samtidig som det ikke blir en dans på roser å kvitte seg med huset de har delt.

– Det er helt klart ikke uten følelser man selger en eiendom som man har lagt så mye arbeid og tid i, men både Ørjan og jeg er først og fremst stolte over hva vi har oppnådd, sier 41-åringen.

Burøe innrømmer også at det er rart å skulle selge boligen, men forteller at de samtidig er svært stolte over huset og hagen de har skapt sammen.

Les også: Derfor forsvant han fra norske TV-skjermer

– Det er selvsagt rart etter 14 år med barn sammen, men med et godt vennskap, respekt og forståelse for hverandre kommer vi langt, sier 47-åringen.

God respons

I følge boligannonsen ligger eneboligen på Knausveien i Ski i Nordre Follo, og har blant annet fasiliteter som et moderne anneks, en garasje, vinterhage, pergola, jacuzzi og utekjøkken.

Prisantydningen på huset er satt til 11.480.000 kroner, og eiendomsmegler Stig Reklev avslører overfor Nettavisen at responsen har vært svært god så langt.

– Tolv personer har så langt lastet ned prospektet, og 8700 mennesker har sett annonsen - det er ganske bra på 24 timer, forteller Reklev.

Les også: Isak Dreyer-bildet skapte storm - svaret hans vekker nye reaksjoner

Haugen og Burøe flyttet inn i huset i 2017, og har i etterkant renovert huset.

– Blir godt å starte et nytt kapittel

Marna Haugen har siden bruddet kjøpt seg et nytt hus, noe hun i mars avslørte i sine egne sosiale kanaler.

«Minn meg på det neste gang jeg kjøper HUS, at jeg legger champisen på kjøl først. Fly flate, jeg har kjøpt hus!!», skrev 41-åringen på Instagram den gang.

Overfor Nettavisen kunne hun fortelle at boligen er et stort, gammelt funkishus som hun skal flytte rett inn i.

Les også: Skandalen som felte talkshow-dronningen: Nå er Ellen DeGeneres ferdig for godt

Nå avslører hun at hun overtar sin nye bolig i juni, og frem til den tid bytter hun og Burøe på å bo i huset de tidligere har delt.

– Det er klart det skal bli godt å lande i nytt hjem og starte et nytt kapittel. Jeg gleder meg til å se hvordan jeg takler å bytte lyspærer og rense sluket selv, sier influenseren og legger til:

– Jeg kommer helt sikkert til å ringe Ørjan etter hjelp, og han kommer til å le og legget på røret.

Burøe selv er fortsatt på utkikk, men det er ikke noe komikeren stresser med.

– Jeg leter fortsatt, men har is i magen og tror det rette snart dukker opp, sier han til Nettavisen.