I 2009 flyttet turguruen Lars Monsen og artistkona Trine Rein (51) til i Skiptvet – en times kjøretur unna hovedstaden. Eiendommen de kjøpte ligger landlig til og er på over 12 mål.

Monsen og Rein måtte den gang punge ut 5,3 millioner kroner for hele sulamitten, ifølge Smaalenes avis. Men det kan se ut til å ha vært en riktig god investering.

Nå ligger nemlig eiendommen ute for salg. Prislapp: 11 millioner.

Eiendommen rommer bolighus, et sett med doble garasjer, hybel og festsal.

– Hatt det skikkelig fint

På sin egen Facebook-side har Lars Monsen lagt ut et innlegg om boligsalget, og det er ingen tvil om at det er med tungt hjerte de to nå etterlater seg eiendommen med 530 kvadratmeter bruksareal.

– Dette var ingen enkel avgjørelse å ta, men Trine og jeg er omsider enige om å legge ut det usedvanlig flotte stedet vårt i Skiptvet for salg, skriver villmarksfareren.

Han er klar på at de har hatt det som plommen i egget i Skiptvet.

– Her har vi hatt det skikkelig fint, og mange både foredrag, bøker, hundeløp, album og turnéer har hatt sitt utspring i akkurat dette hjemmet, mimrer Monsen.

Ser frem mot nye eventyr

Villmarkslegenden ønsker nye eiere velkommen til å oppleve den «unike panoramautsikten, stillheten, privatlivet, dyrelivet og naturen på Nordre Liverud».

– Trine og jeg ser frem mot nye eventyr sammen når den tid kommer. Ingen dramatikk der, med andre ord, understreker Monsen.

– Ikke noe brudd

Overfor Smaalenes avis kommenterer også Trine Rein det faktum at hun og ektemannen nå skal selge hjemmet sitt.

– Det er ikke noe dramatikk rundt dette salget og ikke noe brudd, sier Rein til avisen.

Videre skriver avisen at Rein ønsker å unngå spekulasjoner rundt salget og at hun og Monsen ikke vet om de blir å finne seg en ny bolig i Indre Østfold.

– Vi vet ikke hvor vi skal flytte videre og har ikke kjøpt noe ennå, opplyser hun.