I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

«Selling Sunset» har vist seg å være en enorm suksess for strømmetjenesten Netflix, og forrige uke ble sesong fire tilgjengelig for tv-seere verden over – til fansens store glede.

Den fjerde sesongen av realityserien følger blant andre eiendomsmegler Christine Quinn (33), som går gravid med sitt første barn. Mot slutten av sesongen får seerne omsider hilse på sønnen Christian, som kom til verden i hui og hast etter en dramatisk fødsel som endte med et hastekeisersnitt.

Les også: Nektet å ta helt farvel: Tok med seg «Farmen»-katten hjem etter innspillingen

Men selv om 33-åringens svangerskap ble fulgt tett av et kameracrew, er det ikke alle som er overbevist om at realitystjernen faktisk gikk gravid med sønnen sin. Den siste tiden er det nemlig flere som har anklaget Christine Quinn for å lyve om at hun bar frem sin egen sønn, skriver E! News.

Det finner ikke Quinn seg i, og nå slår hun hun hardt tilbake.

– Dere er forbanna syke

I helgen delte Quinn et innlegg på Instagrams historiefunksjon, der hun gikk hardt ut mot de som tviler på graviditeten hennes og sprer rykter om en falsk graviditet.

Det gjorde hun med en kort kommentar til et skjermbilde av en direktemelding hun fant i innboksen sin.

«Hvorfor forfalsket du gravidteten din? Det er helt OK å innrømme at man har brukt en surrogat, men ikke bidra til urealistiske forventninger for andre mødre når du ikke engang har båret frem barnet selv. Det er bedragersk og skammelig», sto det i meldingen fra den anonyme brukeren.

Christine Quinns svar på anklagene var enkelt og kort:

«Okei, dere er forbanna syke», skrev realityprofilen til bildet.

Les også: Disse bildene ble for mye for Instagram: Nå slår Madonna (63) tilbake

Siden tok 33-åringen til Twitter, der hun ba følgerne sine sjekke Instagram-historien hennes dersom de fortsatt tviler.

«Be om unnskylding. Dette er så sårende», skrev Quinn.

Realitystjernen har også delt flere videoer fra graviditeten på Twitter for å bevise at hun faktisk bar frem sønnen selv.

Kjendiser i sorg etter sjokk-dødsfall

Søndag kveld kom nyheten om at stjernedesigneren Virgil Abloh hadde gått bort. Han ble bare 41 år gammel.

Designerens bortgang ble bekreftet på hans private Instagram-profil, der det kom frem at han siden 2019 skal ha kjempet mot en sjelden, aggressiv form for kreft. Dette holdt han skjult, og kun nærmeste familie visste at han var syk.

«Vi er knust over å dele nyheten om bortgangen til vår elskede Virgil Abloh, en svært hengiven far, ektemann, sønn, bror og venn», sto det i innlegget, der det videre kom frem at han etterlater seg kona Shannon Abloh og deres to barn.

Les også: «Machine Gun Kelly» ser rødt etter manglende Grammy-nominasjoner: – Hva faen er galt

Nyheten om dødsfallet har etterlatt en rekke kjendiser i sorg.

Virgil Abloh jobbet nemlig tett med flere av verdens største stjerner, inkludert supermodellen Hailey Bieber (25). Blant annet var det Abloh som designet brudekjolen modellen brukte da hun giftet seg med popstjernen Justin Bieber (27).

«Han var en som alltid tilførte liv, karisma, kjærlighet og moro i enhver situasjon, i alle rom han gikk inn i», er blant det 25-åringen skriver til et bilde av de to på Instagram.

Også Kendall Jenner (26) uttrykker sin sorg i et innlegg på Instagram – der hun har samlet flere gode minner.

«Det at han har kjempet mot denne sykdommen privat forklarer hva slags mann han var. Han ville aldri at noen skulle bekymre seg for ham. Vi har mistet en kjær venn. Ingen ord kan beskrive følelsene mine nå, men det jeg kan si er at hjertet mitt er knust. For familien hans, barna, kona og for alle som brydde seg om ham», er blant det Jenner skriver.

Også Gigi Hadid (26), Kris Jenner (66), Drake (35) og Pharrell Williams (48) har delt sine hyllester på Instagram:

Kresen på telefonsamtalene

Dronning Elizabeth (95) er ikke lett å få i tale over telefon, skal vi tro kongehuseksperten Jonathan Sacerdoti.

I en ny episode av podkasten «Royally Us» forteller nemlig kongehuseksperten at den britiske monarken kun plukker opp røret og svarer når to personer ringer. Dette er datteren, prinsesse Anne (71), og hesteløp-ekspert John Warren (61).

Les også: Paulina Porizkova slår tilbake mot kritikken med nakenbilde: – Jeg lever mitt beste liv

– Dronningen har to mennesker hun snakker med på telefonen, prinsesse Anne og John Warren. Det er kun de som kan nå gjennom til dronningen fra hvor som helst i verden hvis de ringer, røper Jonathan Sacerdoti i podkasten.

Kongehuseksperten kan også avsløre at i tillegg til en fasttelefon på slottet, har også dronningen en privat mobil.

Dette skal være en Samsung med et komplisert system som gjør at det er umulig å hacke seg inn.