COLOSSEUM (Nettavisen): Torsdag kveld vandrer stjernene fra NRK-suksessen «Førstegangstjenesten» på rød løper i anledning den nye etterlengtede sesongen som har premiere 12. november.

Serien ble sluppet i 2019, og oppnådde raskt ville seertall. De to første episodene ble begge sett av tre millioner nordmenn.

Da hovedpersonen selv møtte Nettavisens reporter på den røde løperen til premieren, kunne han fortelle om en intim scene han hadde jobbet for å få skrevet inn i serien.

Se klipp! Røper sexscene med bestevenn:

Med i den blodferske sesongen av «Førstegangstjenesten», som snart er å finne i NRK sin nettspiller, er også Aksel Hennie. Den spede begynnelsen på Herman Flesvig' humorkarriere startet nemlig i sosiale medier, med blant annet parodier av Aksel Hennie.

Det fikk Hennie med seg, og tok kontakt med det da ferske komikertalentet.

Se klipp! Sendte melding til Herman Flesvig før karrieren tok av:

Les også: Kommer med gladnyhet

Blir siste sesong

I påvente av den nye sesongen, kunne serieskaper og skuespiller Herman Flesvig (29) avsløre til NRK at dette vil bli den siste sesongen. Han røper at årsaken for seriens slutt er fordi han vil utvikle seg som skuespiller og prøve seg på nye utfordringer.

– Og vi har hatt det kjempegøy. Men det er noe som heter å gi seg når leken er god. Og nå er leken god, forteller Flesvig om reisen til NRK.

Å avslutte «Førstegangstjenesten»-universet med de høyst populære karakterene blir veldig vemodig, ifølge skuespilleren og fortsetter:

– Det har vært en stor del av karrieren min, og jeg har blandede følelser.

Se trailer! Her er de første klippene av den nye og siste sesong av «Førstegangstjenesten»:

Mange nye kjente fjes

Flesvig spiller i flere av rollene i serien, blant annet Ola Halvorsen, Preben Lohrengren og Tanja Laila Gaup. Det blir et gledelig gjensyn med dem i den nye sesongen, i tillegg til andre nye karakterer.

Til den siste sesongen har Flesvig hanket inn flere kjente fjes, blant annet SKAM-stjernen Josefine Frida Pettersen.

Mikkel Niva, Jonas Kinge Bergland og Bård Tufte Johansen blir også å se igjen i denne sesong, men en rekke andre skuespillere har fått en plass i serien. Filmstjerne Aksel Hennie har gjort det vel så bra i utlandet, og nå trer han inn i militærlivet i rollen som «Hole».

Les også: Viste frem blodig hodeskade

At den siste sesongen er kjendistung og styrket med enda flere skuespillertalenter er stas, men også litt skremmende for Flesvig.

– Det å få profesjonelle folk på settet er alltid skummelt, for de blir en del av galskapen, sier Flesvig i et intervju med NRK.

Røpet romanse

På fjorårets Gullruten lettet Flesvig på sløret om kjærlighetslivet sitt, og avslørte at han hadde funnet kjærligheten.

– Ja, jeg har fått meg kjæreste, men jeg vil ikke si noe mer enn at det er supert, sa Flesvig til Nettavisen.

Det bekreftet han etter lang tid med romansespekulasjoner. Men skuespilleren verner fortsatt godt om den nye kjæresten, og har hittil ikke offentliggjort hvem hans utkårede er.

Les også: Spekulasjonene herjer. Dette svarer hun