Gå til sidens hovedinnhold

Serieguiden: Her er ukens serienyheter, anmeldelser og snakkis

Det tar til tider helt av i Netflix’ store kostymedrama, Netflix kjører full retro og vi har sett på seriene vi virkelig gleder oss til.

Er det bare på grunn av alle sex-scenene at kostymedramaet Bridgerton, eller Familien Bridgerton på norsk, har blitt nummer én på Netflix?

Du kan høre vår samtale om Bridgerton under:

Serieguiden tar en prat om den nye serien alle snakker om, som fort ble kjent for å trenge en egen sex-koordinator til de mange intime scenene.

Er dette en serie du kan se med mor og svigermor?

Og er det virkelig slik at dronningen i serien kan være historisk korrekt?

Her kan du høre Serieguiden i Spotify

Her kan du høre Serieguiden på Apple Podcasts

Nye serier: American Gods, Disenchantment og Wandavison

Hver uke vil Serieguiden gi deg et lite Kinder-egg av innhold. Vi vil presentere de tre hotteste nyhetene på seriefronten som er rett rundt hjørnet.

Denne uken viser vi fram trailerne til American Gods (Amazon Prime), Disenchantment (Netflix) og Wandavision (Disney+). Du ser videoen øverst i denne saken.

Anmeldelser: Cobra Kai og Sabrina

I tillegg anmelder vi nyhetene som du kan se allerede nå. Denne uken får du anmeldelse av Cobra Kai sesong 3 og The Chilling Adventures of Sabrina (begge Netflix).

Her kan du lese anmeldelsen av Cobra Kai (+)

Her kan du lese anmeldelsen av Sabrina (+)

På toppen av denne kransekaken får du en samtale om en serie som vi alle snakker om, og denne gangen er det selvfølgelig Bridgerton (Netflix).

Her kan du høre Serieguiden i Spotify

Her kan du høre Serieguiden på Apple Podcasts

Kommentarer til denne saken