Serieguiden tar hver eneste uke en kikk på seriene som finnes og kommer på de mange strømmetjenestene.

Denne uken har vi sett på en ny serie med Kevin James, han fra King of Queens, Punky Brewster (noen som husker henne) og to dokumentarer om sexkulten NXIVM. Samt noen grønne bønner med litt italiensk vin. Om du ikke tar den referansen snakker vi om Clarice - serien som følger opp Silence of the Lambs.

Sex-kulten NXIVM

Kulten NXIVM ble avslørt allerede i 2003, men det tok mange år før myndighetene fikk tatt ut tiltale mot folkene bak den. De første, ekstremt strenge, dommene mot de involverte kom ikke før i 2020. Hovedmannen bak, Keith Raniere, ble i oktober dømt til 120 års fengsel.

I ukens utgave av podkasten Serieguiden snakker Ingvild og Pål om de to dokumentarene du kan se om kulten. Du hører den praten over, eller på din favorittpodkast-plattform.

Les også saken til Nettavisen om kulten: - Jeg rømte fra en moderne sexkult etter sju år som sexslave (+)

Sjekk nyheter og trailere fra ukens utvalgte her:

I videoen over får du gjensyn med selveste kongen av Queens, Clarice Starling og Punky Brewster. I tillegg får du en kikk på årets kanskje morsomste serie (se anmeldelse under).

I podkasten denne uken får du en lengre samtale om de to dokumentarene om sex-kulten NXIVM, The Vow på HBO og Seduced på TV 2 Sumo.

Følg Serieguiden på Facebook her

Her finner du Serieguiden på Apple Podcast

Her finner du Serieguiden på Google Podcast

Du hører podkasten øverst i denne saken, eller så kan du sjekke den ut på din podkast-tjeneste. Søk etter Serieguiden. Nye episoder hver eneste uke.

Anmeldelse: Er dette årets morsomste serie? - Resident Alien (TV 2 Sumo) (+)

Tidligere anmeldelser (+):

Maxitaxi Driver (NRK)

Stolthet og Forfall (NRK)

Marvel Legends (Disney+)

Cobra Kai (Netflix)

Sabrina (Netflix)