Etter at alle strømmetjenestene kom har antallet nye serier som kommer nærmest eksplodert. Vi har tatt en liten kikk på hva som kommer fra USA i år for å se hva det er mest verdt å glede seg til.

Nye serier på Netflix

Den 15. februar kommer serien The Umbrella Academy som baserer seg på tegneserien med samme navn på Netflix. Ellen Page (Juno) og Tom Hopper (Black Sails) spiller sentrale roller. Både humor og action loves.

Vi er noe mer usikre på komedien Turn Up Charlie med Idris Elba (The Wire) i en DJ-komedie. Hvem vet? Det kan bli bra når den kommer 15.mars. Elba er i hvert fall med på å lage serien også.

Den 4.juli kommer det en ny sesong med Stranger Things, mens David Fincher står bak den animerte science fiction-serien Love, Death & Robots som har premiere senere i år.

Orange is the New Black får sin siste, og syvende, sesong, i år, og vi får også en sesong 3 av The Crown.

Nye serier på Amazon Prime

I februar/mars ryktes det at det kommer serieversjonen av Hanna, som har vært film tidligere (2011). Vi vet at serien kommer, men ikke når.

Det samme gjelder serieversjonen av Good Omens, boken Terry Pratchett skrev sammen med Neil Gaiman. Actionserien The Boys med Karl Urban som følger en styrke som holder superhelter i sjakk er det også verdt å tenke på at det kan være verdt å glede seg til.

Det skal også komme en serie basert på fantasybokserien The Wheel of Time og en ny versjon av Starsky & Hutch.

Det blir også endelig sesong to av American Gods.

Nye serier fra HBO

TV-serien Watchmen har vi veldig stor tro på, og når J.J. Abrams lager ny serie følger vi med. Demimonde vet vi ingenting annet enn om at vi gleder oss til.

Fantasyserien His Dark Materials blir TV-serie, og vi krysser fingrene for at det fungerer bedre enn kinoversjonen gjorde. Joss Whedon skal lage en serie kalt Nevers mens Catherine the Great kan bli en stor serie.

Game of Thrones har sin siste sesong i år så da er det bare å vente på den nye serien basert på samme verden som kommer. I år eller neste år.Andre nye amerikanske serier

Disney kommer med en TV-serie fra Star Wars: The Mandalorian. Humorserien The Miracle Workers med Steve Buscemi ser i hvert fall morsom ut. Morsom tror vi også Shrill blir. Folkene bak kan sine saker.

Humor er det også i Abby's som vi tror blir en moderne Cheers. Ben Affleck og Matt Damon står bak serien City on a Hill med Kevin Bacon.

Steven Soderbergh står bak Now Apocalypse, som nok er den mest voksne serien på listen her.