*Nettavisen* Livsstil.

Serveren brøyt sammen da Tyra Banks kastet klærne. Nå gjør hun det igjen

Se hva vi fant på Instagram:

- Met-gallaen har sin versjon av «Camp». Dette er min, skriver Banks på Instagram.

12.06.19 10:46

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

For en måneds tid siden ble supermodellen Tyra Banks (45) hyllet med sin forside i Sports Illustrated Swimsuit Issue. Helt uretusjert slo hun et slag mot kroppspress der hun blant annet viet forsiden til «Alle dem som har blitt fortalt at de ikke er bra nok».

Kroppspositivismen til Banks har imidlertid ikke stoppet med forsiden på det verdenskjente sportsmagasinet. Mandag kveld delte 45-åringen flere lettkledde og uretusjerte bilder.

- Met-gallaen har sin versjon av «Camp». Dette er min, skrev hun til et av bildene og referte til årets tema under Met-gallaen tidligere i år, der flere verdenskjente stjerner vakte stor oppsikt med sine overdådige antrekk.

Uttrykket camp står for bevisst eller selvreflekterende kitsch.

Raser mot paparazzifotografene

Tyra Banks er imidlertid ikke den eneste som har vekket oppsikt på Instagram det siste døgnet.

- Folk hevder stadig at kjendiser og andre mennesker jukser med bildene sine, men aldri spør man seg om bildene paparazzifotografer selger er tuklet med. Disse bildene ble tatt innenfor de samme 17 timene, skriver popstjernen Britney Spears (37) på Instagram mandag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

SLETTET VIDEO: Videoen som Britney Spears publiserte er nå slettet fra Instagramprofilen hennes. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram

I innlegget har hun lagt ut en video av seg selv der hun hevder at fotografene har redigert henne tykkere, ved å sammenlikne bildet som er tatt av henne fra helgens båttur med slik hun ser ut på videoen.

- God morgen alle sammen. Dette er meg dagen etter båtturen. Ser jeg annerledes ut i dag enn i går? Spør hun fansen i videoen.

Verken fotografen eller de utanlandske magasinene som har publisert bildene som Britney referer til har ikke kommentert Britneys reaksjon. Fansen derimot har ikke latt vente på seg, og hyller stjernen.

- Fortell dem, Britney. Alle prøver å ødelegge for deg. Du er tynn som en nål, men vi elsker deg større enn en nål også. Fortsett å fortell sannheten, søster, skriver en fan blant annet.

Viste frem sønnen for første gang

Mens Britney Spears og Tyra Banks høster inn likerklikk på sine Instagramprofiler, er det imidlertid en helt annen som stjeler oppmerksomheten til fansen.

Natt til tirsdag la Kim Kardashian (38) ut det aller første bilde av sin nyfødte sønn, og avslørte med det samme hva den lille gutten har fått som navn.

- Psalm Ye, skrev Kardashian til bildet av den lille gutten, som kommer i rekken etter superstjernens tre andre barn som hun har sammen med ektemannen Kanye West (42).

Bildet ble tatt i mot med storm fra fansen, som allerede har lagt igjen over fem millioner likerklikk og kommentarer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.