I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Da Seth Rogen (39) ble invitert hjem til Tom Cruise (58) for første gang, gikk det ikke helt etter planen.

I et radiointervju med Howard Stern (67) forteller nemlig den kanadiske skuespilleren og komikeren at han og filmprodusent Judd Apatow (53) for nesten 15 år siden fikk en invitasjon hjem til 58-åringen for å «snakke om filmer».

Les også: Linn Skåber bekrefter brudd etter seks år

På vei opp til hjemmet til Cruise innså imidlertid Rogen at han ikke kunne dukke opp tissetrengt.

Derfor startet besøket noe uglamorøst, ifølge E! News.

Ville ikke låne toalettet

– Jeg kjørte opp til huset hans, og jeg måtte så veldig tisse. Og jeg var veldig nervøs for å møte ham, og ville ikke dukke opp og være sånn: «Hei, hyggelig å møte deg. Kan jeg låne toalettet?», forteller Rogen i intervjuet med Howard Stern.

– Og han hadde en veldig lang, svingete vei opp til huset sitt, så jeg stoppet halvveis, liksom inne i skogen, og tisset i en flaske i bilen. Så lukket jeg flasken - og lot den ligge, sier han.

Les også: Voldsanklager og sex med prostituerte: Dette er noen av Hollywoods styggeste skilsmisser

Men det sluttet ikke der. På vei hjem innså nemlig Rogen at han absolutt ikke hadde tisset i fred.

– Da jeg kjørte ned igjen og forbi det stedet jeg hadde stoppet for å tisse, la jeg merke til et rødt lys veikanten. Det var et sikkerhetskamera som pekte rett mot der jeg hadde sittet og tisset i flasken på vei oppover, minnes 39-åringen.

Om Cruise noen gang så overvåkningsklippet vet han ikke, men Rogen sier spøkefullt at han håper skuespilleren har beholdt det - og en dag bruker det som utpressing mot ham.

Mistet faren til kreft

Mark Evans, faren til den britiske sangstjernen Adele (33), er død, skriver Mirror. Han ble 57 år gammel.

Evans har kjempet mot tarmkreft siden 2013.

Adele har foreløpig ikke kommentert farens dødsfall. De to har aldri hatt et nært forhold, og sangeren vokste heller ikke opp med en tilstedeværende far. Da hun bare var tre år gammel forlot han moren hennes, og han har i mange år slitt med alkoholisme, skriver den britiske avisen Mirror om Adeles far.

Les også: Fansen jubler over nye bilder av Adele

– Han hadde håpet at ting skulle bli bedre mellom ham og Adele, men slik ble det ikke. Han prøvde et par ganger - men det var åpenbart for sent, forteller en kilde overfor The Sun.

Selv har Adele sjeldent snakket om faren sin, men da hun vant en Grammy-pris i 2017 kom hun med et stikk mot ham.

Da takket hun manageren sin, Jonathan Dickins.

– Vi har vært sammen i ti år, og jeg elsker deg som om du var faren min. Jeg elsker deg så, så mye. Jeg elsker ikke faren min, det er greia. Det betyr ikke noe særlig, sa hun den gang.

Tilbake på datingmarkedet

Den svenske artisten og TV-profilen Pernilla Wahlgren (53) har i flere sesonger med realityprogrammet «Wahlgrens Värld» uttalt at hun er helt ferdig med både dating og menn.

Nå ser derimot dette ut til å ha snudd. I en fersk episode av podkasten «Wahlgren og Wistam» bekrefter nemlig 53-åringen at hun har en ny mann i kikkerten. Det skriver Hänt.

Det var datteren Bianca Ingrosso (26) som først satte fart på ryktene rundt moren i podkasten «Ursäkta» nylig.

– Hun dater nå, ja. Jeg kommer ikke til å si noe mer, men hun dater. Og jeg er så glad på hennes vegne. Han er så pen, men jeg tør ikke si noe mer. Jeg vil at han skal få være hennes, og de er ikke sammen - de bare dater, sa 26-åringen.

Les også: Dette tjener Formel 1-stjernene

Selv sier Pernilla Wahlgren i sin egen podkast at det er uvant å være tilbake på datingmarkedet.

– Det går opp og ned. Jeg er utrolig vant til å være alene, og ikke så vant til å date, sier Pernilla Wahlgren i podkasten, og legger til at hennes nye flørt ikke har møtt familien hennes.

– Nei, vi er ikke helt der ennå. Nå føles alt bare veldig bra og ukomplisert ut, avslutter hun.