*Nettavisen* Livsstil.

Setter «Batman»-innspillingen på pause: - Totalt kaos

Se hva vi fant...

In this file photo taken on September 27, 2018 British actor Robert Pattinson poses during a photocall to promote his film

PÅVIST KORONA: Robert Pattinson har fått påvist koronaviruset. Nå settes hele «Batman»-innspillingen på pause. Foto: NTB Scanpix

Robert Pattinson, som spiller hovedrollen i den kommende «Batman»-filmen, skal ha fått påvist koronaviruset.

04.09.20 10:54

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

- En ansatt i «Batman»-produksjonen har testet positivt på Covid-19, og isolerer seg i samsvar med smittevernsregler. Opptaket er imidlertid stoppet, bekreftet Warner Bros, som produserer den svært populære filmserien, overfor Vanity Fair torsdag kveld.

Ifølge det verdenskjente magasinet skal det være snakk at selveste hovedrolleinnehaveren, Robert Pattinson (34), har blitt smittet.

Les også: Robert Pattinson ble mobbet og utvist på skolen

- Totalt kaos

Dette er andre gang produksjonen har blitt satt på pause i år i forbindelse med den pågående koronapandemien. Ifølge Metro vil den midlertidige pausen koste Warner Bros hundre tusener av pund.

- Det har skapt totalt kaos i timeplanen, og mest sannsynlig forsinker dette premieredatoen, sier en på settet til magasinet.

Ifølge Vanity Fair er har produksjonen rundt tre måneder igjen med opptak.

Foreløpig er det ikke bekreftet at det er Robert Pattinson som er smittebæreren, og Pattinson selv har heller ikke kommentert saken.

Bekrefter forlovelse

For noen dager hevdet flere medier at den tidligere One Direction-stjernen Liam Payne (27) hadde forlovet seg etter at kjæresten Maya Henry (19) ble observert med en stor diamantring på fingeren.

Torsdag bekreftet popstjernen at paret er forlovet da han gjestet TV-programmet «Good Morning America».

- Vi er så lykkelige. Den siste uken har jeg hatt bursdag, sønnen min har begynt i barnehagen for første gang, så det er mange første gang-greier som skjer med meg. Og det er gøy! svarer Payne når programlederen gratulerer ham med forlovelsen, ifølge Aftonbladet.

Når duoen har planer om å gifte seg er foreløpig ikke kjent.

Liam Payne har sønnen Bear (3) fra et tidligere forhold med Cheryl Cole.

Les også: Brad Pitts nye flørt er allerede gift: – De har et åpent forhold

Deler kjærlighetsråd

I den nyeste epsioden av sin egen podkast gir Michelle Obama (56) lytterne kjærlighetsråd, ifølge Expressen.

I podkasten oppfordrer hun lytterne til å finne en partner som man kan være et lag sammen med.

- Du kan ikke «Tindre» deg til et langvarig forhold. Se på ditt valg av partner som om du skulle velge ut et basketlag. Et lag du vil og kan vinne sammen med, sier den tidligere førstedamen.

Klikk på bildet for å forstørre. EKTEPAR: Michelle Obama sier i podkasten sin at det er viktig å finne en partner man kan spille på lag med.

EKTEPAR: Michelle Obama sier i podkasten sin at det er viktig å finne en partner man kan spille på lag med. Foto: NTB Scanpix

Hun påpeker at det er viktig at begge parter i et forhold er like sterke og likestilt, at ikke én part dominerer den andre.

- Dessuten, om dere er et lag kan alle gjøre alt. Spesielt i basket ville du aldri valgt noen som sier: «Jeg dribler bare, jeg skyter ikke, jeg spiller ikke forsvar, jeg dribler». Om du ser på ekteskapet ditt som et lag, vil du ha en vinner, sier hun, og legger til:

- Du vil ha LeBron (LeBron James, profesjonell basketspiller, journ. anm.), ikke benksliteren.

Selv har Michelle Obama vært lykkelig gift med Barack Obama (59) siden 1992. Sammen har de to døtre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.