Helt siden det ble bekreftet at Sex and the City er tilbake i form av en oppfølger, har fans verden over ventet i spenning. Og endelig kom dagen vi alle har ventet på: «And Just Like That», som er tittelen til oppfølgeren, ble sluppet på HBO Max torsdag.

I månedsvis har vi sett det ene «behind the scenes»-bildet etter det andre fra innspillingen i New York, med (nesten) alle favorittene våre tilbake på settet. Men selv om ivrige fans har prøvd å tolke hva som vil skje videre ut ifra bildene, viser det seg at ikke alt er akkurat som det ser ut.

Les også: Reagerer på HBO-spoiling av «Sex and the City»-oppgfølger: – Vil kun tjene penger

I et nytt intervju innrømmer Cynthia Nixon (Mirandra Hobbes) og Kristin Davis (Charlotte York) at de spilte inn flere scener kun for å forvirre fansen.

Bekrefter rykter om falske scener

Tidligere denne uken gjestet «Sex and the City»-stjernene det populære TV-programmet «The Late Show» med Stephen Colbert.

Sex og Singelliv er tilbake! Video: HBO Max

Under intervjuet legger ikke Nixon og Davis skjul på at de konstant bekymret seg for at noe skulle bli avslørt under innspillingen. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at en hel verden har fulgt nøye med og spekulert i hva som vil skje videre med Carrie, Charlotte og Miranda. For ikke å snakke om alle paparazziene som knipset bilder av alt som ble spilt inn utendørs.

– Det er så mye hemmelig rundt dette. Er dere redd for spoilers?, spurte Stephen Colbert.

– Vi bekymrer oss konstant, svarte Davis.

Se hele intervjuet her:

Colbert spør så om det stemmer at de har spilt inn falske scener for å lure fansen, som det visstnok er blitt spekulert lenge på.

– Ja. Ja, definitivt, svarte Davis før Nixon forsøkte å tulle det hel bort med å si at det ikke er sant.

– Ja, det er kanskje sant, la hun deretter til.

Hva nøyaktig det er som ble spilt inn av «falske» scener sier verken Nixon eller Davis noe om. De falske scenene skal derimot ha blitt inn for å forvirre paparazzier og fans som spionerte på sett.

Ble rammet av dødsfall

Cynthia Nixon og Kristin Davis hyller også Willie Garson, som døde under innspillingen av «And Just Like That».

I september kom sjokknyheten om at Willie Garson, som spilte Stanford Blatch i «Sex and the City», døde av kreft. Garson fikk angivelig spilt inn tre episoder av oppfølgeren før han døde.

– Willie var en person som lettet enhver situasjon han var i og fikk deg til å le innen ett minutt av samtalen. Han var en person med fantastiske historier, fra underholdningsbransjen og om sitt sprø liv, familien han kom fra og familien han skapte, uttalte Nixon.

– Han var så full av glede og ekstremt flink og smart. Selv om han var syk, som vi ikke visste om i begynnelsen, spredte han så mye glede, sa Davis.

Strålte på den røde løperen

I går var alle skuespillerne samlet i New York i anledning premieren til «And Just Like That». Og det var selvfølgelig masse flotte antrekk på den røde løperen.

Sarah Jessica Parker dukket opp i kjent Carrie Bradshaw-stil med en kjole av sin favorittdesigner Oscar de la Renta, skriver Vogue.