Fra 1998 til 2004, gjennom 94 episoder over seks sesonger, rullet TV-serien «Sex og singelliv» over skjermen i mange hjem verden over. Serien er basert på avisspalten og bokserien til forfatteren Candace Bushnell (64).

Og til tross for at det er 25 år siden første episode var på luften, er serien fortsatt svært populær den dag i dag. I senere tid har det også blitt gitt ut to filmer i serien, og «Sex og singelliv» er stadig en snakkis blant fansen.

Les også: Ble sett ned på i eget miljø: – Vi ble oppdratt til å hate Shabana

Blant annet er det et klassisk samtaleemne blant engasjerte fans om man er «team Mr. Big» eller «team Aiden», altså hvem man mener hovedpersonen Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (57), burde endt opp med til slutt. Carries forhold er viet en stor del av samtlige sesonger, og fansen er tydelig splittet.

«Team Big» eller «Team Aiden»?

Nå kaster også forfatteren seg på debatten. I et innlegg på Twitter kommer hun derimot med et noe overraskende svar.

Bushnell er nemlig verken eller.

«Når folk spør om jeg er 'Team Big' eller 'Team Aiden', slår jeg fast min kjærlighet for Harry Goldenblatt», skriver hun.

Harry Goldenblatt, spilt av Evan Handler (61), er i serien gift med karakteren til Kristin Davis (57), Charlotte. Dette etter at han fungerte som Charlottes skilsmisseadvokat etter hennes første ekteskap med Trey MacDougal, spilt av Kyle Merritt MacLachlan (63).

«Amerika takker deg»

Basert på svarene på Twitter-innlegget til Bushnell, er det svært tydelig at hun ikke er alene om å ha Harry som en favoritt.

I tråden er det nemlig flere fans som kaster seg på debatten og deler forfatterens synspunkt.

«De skallede jødiske mennene i Amerika takker deg», skriver en.

«JA! Team Harry hele veien!» skriver en annen entusiastisk.

Men det stopper ikke der, en annen fan skriver «Harry Goldenblatt kan absolutt få den».

«Harry har alltid vært min favoritt. Ingen konkurranse.», mener en fan som deler samme syn som forfatteren.

I tillegg er det flere som svarer på det opprinnelige spørsmålet, nemlig om de heier på Mr. Big, spilt av Chris Noth (68) eller Aiden, spilt av John Corbett (61). Tilsynelatende er det en god blanding av begge alternativene blant fansens svar.

«Sex og singelliv» lever videre

Da «Sex og singelliv» tok slutt i 2004, tok det ikke lange tiden før fansen etterspurte mer.

Og det fikk de i form av filmene «Sex og singelliv» og «Sex og singelliv 2», som følger de fire venninnenes liv inn i en mer etablert fase av livet. Den siste filmen kom ut i 2010, og i 2021 fikk fansen nok en gledelig oppfølger.

Les også: Krever milliarder etter omstridt nakenscene: Hevder de ble filmet i skjul

Da kom nemlig serien «And Just Like That...», som følger Carrie, Miranda og Charlotte i 50-årene. Serien byr på opp- og nedturer i «Sex og singelliv»-universet, og flere ble blant annet forferdet da Mr. Big, som til slutt giftet seg med Carrie, døde.

Potensielt kan imidlertid den kommende sesongen by på gode nyheter for fansen som er på «team Aiden». I august meldte nemlig E! News at Corbett, som spiller Aiden, trolig vil dukke opp på skjermen igjen. Når den nye sesongen kommer, er foreløpig ikke kjent.