Gå til sidens hovedinnhold

Sexsymbolet Sharon Stone (62) om karrieren i Hollywood – Det har vært krevende

– Jeg har ofte blitt «typecasted» og tilbudt roller på bakgrunn av utseendet mitt. Det har vært vanskelig for meg å få andre type roller, sier en åpenhjertig Sharon Stone i et eksklusivt TV-intervju med Nettavisen.

Se intervjuet med Stone og de andre skuespillerne øverst i saken.

Hun er en av Hollywoods mest kjente kvinnelige skuespillere. Mange vil kjenne igjen skuespillerikonet fra filmklassikere som «Total Recall», «The Quick and the Dead» og «Casino», som hun ble tildelt Golden Globe og Oscar-nominert for.

Men hennes mest kjente rolle er så klart forføreriske Catherine Tramell i den erotiske thrilleren «Basic Instinct» fra 1992. Her får vi se Stone i flere dampende hete scener, ikke minst det ikoniske øyeblikket hvor hun krysser beina.

Se den berømte scenen:

Sammen med Sarah Paulson («American Horror Story») og «Sex and the City»-stjernen Cynthia Nixon er hun nå å se i Netflix-serien «Ratched». Denne serien er skapt av Ryan Murphy – mannen bak blant annet «Glee» – og følger den uvanlige hverdagen til sykepleierne på et statlig mentalsykehus i Nord-California.

– Jeg er på et stadium i karrieren der jeg ønsker meg nye utfordringer. Det beste jeg vet er å kle meg ut og forvandle meg til andre karakterer, sier Stone, som nesten ikke er til å kjenne igjen i rollen som den eksentriske arvingen Lenore Osgood i «Ratched».

«Ratched» er basert på romanen «Gjøkeredet», som først ble filmatisert i 1975. Den gang fokuserte filmen på Jack Nicholsons karakter. Men i den nye serien er det kvinnene som har den sentrale plassen i fortellingen.

Les også

De mest pausede film-øyeblikkene

Les også

Elizabeth Hurley hylles for bikinivideo

Kommentarer til denne saken