Gå til sidens hovedinnhold

Shirin Antaki bryter sammen da kompisen måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»

Mistet enda en nær venn på hotellet.

Obs: spoiler! Saken inneholder detaljer fra onsdagens episode av «Paradise Hotel».

Se video: Her bryter Shirin Antaki fullestendig sammen på «Paradise Hotel»:

Årets sesong av «Paradise Hotel» har bydd på kjærlighet og intriger slik som flere tidligere sesonger.

En som derimot virkelig har stått i stormen denne sesongen er Shirin Antaki (20). Allerede første uken på hotellet ble hun sendt hjem av sin daværende partner, før hun gjorde comeback like etterpå.

Les også: «Paradise Hotel»-paret ble kjærester etter innspilling

Siden den gang har deltagerne spilt spillet hardt og brutalt, og Antaki har en etter en mistet sine nærmeste på hotellet.

Etter at det ble klart at Christopher Åsheim var den som måtte sjekke ut i onsdagens episode, og han hadde forlatt hotellet, bryter Antaki fullstendig sammen i etterkant.

Se video øverst i saken.

Det var ikke før meddeltager Erik Sæter kommer og trøster henne og sammenlikner de to med det beryktede paret, Bonnie og Clyde, at Antaki trekker på smilebåndet igjen.

- De var to seriemordere, men de elsket hverandre og døde sammen fordi det var de to. Det er oss, sier han for å muntre opp venninnen.

Sæter ser ut til å lyktes med forsøket og en lattermild Antaki blir enig med Sæter om at det er ingen av de gjenværende på hotellet som liker de to.

Les også: Kevin Hansi er skuffet over «Paradise Hotel»-produksjonen: – Stigmatiserende

- Vet ikke hva jeg hadde gjort uten han

Til Nettavisen forteller Antaki at hun ikke vet hva hun hadde gjort uten Sæter inne på hotellet.

- Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten han der inne, han var mine trygghet da min allianse røk en etter en, sier hun til Nettavisen.

Hun forteller at til slutt var det bare de to som sto igjen mot resten av gjengen.

- Alle skjelte oss ut og snakket stygt om oss. Erik fikk også veldig mye unødvendig dritt, sier hun.

Antaki avslører også til Nettavisen at under episoden på bryggen, satt hun med et ønske om å dra hjem fra skandalehotellet.

- Da alle andre var oppe og festet på hotellet, så kom Erik og trøstet meg. Han støttet meg hele veien, han var min trygghet der inne, så jeg vet virkelig ikke hva jeg hadde gjort uten Erik.

- Man trenger ikke snakke så mye drit

Det ble en tårvåt parsermoni onsdag da det ble klart at det var Chrisopher Åsheim som måtte pakke kofferten sin i Mexico.

Med en klump i halsen oppfordret han de gjenværende deltagerne om å være litt snillere med hverandre etter at han drar fra hotellet.

- Jeg håper at, og dette er jævlig viktig, at om det er noen som er litt utenfor, som kanskje trenger en hånd eller en skulder å lene seg på... Så spiller det ingen rolle hvor mye drama man lager, så må man fortsatt vende litt det andre kinnet til. Man trenger ikke snakke så mye drit. sier han og fortsetter:

- Ta vare på hverandre. Det håper jeg dere fortsetter å gjøre, prøv å ha det i bakhodet selv om det er et spill. Prøv, så godt dere kan.

Les også: Her viser skuespilleren frem litt for mye på den røde løperen

Til Nettavisen forteller Åsheim at det var mye unødvendig «drittslenging» på hotellet, og at han derfor valgte å si det han gjorde til resten av gruppen.

- Det var mye drama som har blitt klippet bort, men fra mitt perspektiv var det mye drittslenging fra alle parter, sier han.

Åsheim understreker også at selv om ikke alle deltagerne kanskje passer like godt inn i gruppen, så handler det om å ta hensyn til hverandre.

- Man trenger ikke aldri kaste bensin på bålet, noen ganger går det an å bare vende det andre kinnet til.