*Nettavisen.*

- Ekstrem etterspørsel etter julepysjer

Reklame
 

Julepysjer for hele familien er den store trenden julen 2019. 

I fjor begynte Hollywood-kjendisene å posere med familiene sine i julepsyjer på Instagram. Nå har fenomenet kommet til Norge.

28.10.19 19:25

Julegenserbutikken har gjennom flere år vært kjent for sine sprø og herlige julegensere til hele familien. Mange nordmenn har allerede begynt å hamstre "stygge" gensere til julen 2019, men i år merker gründer Kristoffer Wright en stor endring i kjøpsvanene fra 2018. - Vi selger nesten flere julepysjer enn julegensere i år. Etter at mange Hollywood-kjendiser poserte med familiene sine på Instagram i matchende pysjer i fjor jul, har salget av julepysjer tatt helt av hjemme i Norge i år, forteller han.

Se det store utvalget av julepysjer til alle i familien

Klikk på bildet for å forstørre.  

Hva med å kle seg ut som en alv på årets julekort?


Akkurat nå: 4 for 3 + 15 % rabatt
Julegenserbutikken har alltid 4 for prisen av 3 på alle julegensere og pysjer, og fra og med i dag (28. oktober) til torsdag denne uken får kundene i tillegg 15 % rabatt på hele butikken. Nå kan hele familien få julepysjer- eller gensere til en svært rimelig penge.

Perfekt til årets julekort!

- De aller fleste kjøper til hele familien, og pysjene går unna i rekordfart! Det blir nok mange «julekort» på Instagram og Facebook i julepysjer i år, ler Wright.

Pysjene er laget i supermyk bomull, og er det perfekte outfit for hele familien når julefilmene ruller over TV-skjermen, og på late og fredfulle morgener i romjulen.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Barna kommer garantert til å elske de behagelige julepyjamasene.


PS! Hvis du sliter med å finne hva du skal gi til farsdagen 10. november, er denne julegenseren en sikker vinner:

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se alle pysjer og gensere hos Julegenserbutikken!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.