*Nettavisen.*

10 elektronikk-kupp på sommersalget

Reklame
shopping

Vi har lett etter de berømte nålene i høystakken, og funnet 10 gode sommersalgkupp.

Sommeren her her, og nettbutikkene vil bli kvitt lageret før høstens nye varer kommer. Vi har tatt en kikk i butikkene for å finne 10 gode elektronikk-kupp.

Du finner vår store oversikt over sommersalgene her

1. Deltaco Powerbank 16000 mAh

Klikk på bildet for å forstørre. Powerbank

Denne nødladeren er kraftig nok til å lade godt nok på tur, enten det er i bil eller i skog og mark. Er satt ned fra 399 til 199 kroner. Kan lade en smarttelefon opp til fire ganger på en ladning, og har innebygd lommelykt og tre utganger.

Her finner du den

2. Apple iPhone XS Max 64GB

Klikk på bildet for å forstørre. iPhone XS Max

En god iPhone til en rekordbillig pris er et fint kjøp på sommeren. Kostet nærmere 9 000 kroner i april, og er nå nede under 7 000kr. Mer enn nok iPhone for mange.

Her finner du prisene

3. Amazon Kindle Oasis

Klikk på bildet for å forstørre. Kindle

Dette er en herlig ebokleser med veldig gode funksjoner. Koster over 5 000 kroner i flere nettbutikker, men er nå satt ned til 3 642 kroner. Denne er vanntett, har batteritid på utrolige 2 måneder(!) og har en stor skjerm som gjør at leseopplevelsen rett og slett blir herlig.

Her finner du den

4. Polaroid OneStep 2Vf

Klikk på bildet for å forstørre. Polaroid

Dette er den moderne superversjonen av det klassiske Polaroidkameraet. Utrolig enkel å bruke, og gir ferdige bilder på 1,2 og 3. Kameraet er nesten aldri på tilbud, men er nå satt ned til 990 kroner fra 1290 kroner.

Her finner du kameraet

5. TP-Link supernett hjemme

Klikk på bildet for å forstørre. Meshnettverk

Dette er en testvinner som gjør at nettet hjemme blir mye bedre. Det er et såkalt MESH-nettverk som forsterker de trådløse signalene. Er nå satt ned fra 3 990 til 3 290 kroner, og siden det er en testvinner er det en klar anbefaling.

Her finner du det

6. Samsung Qled 65

Klikk på bildet for å forstørre. Samsung

En helt ny TV som er satt ned i pris på sommersalget. En veldig god TV til en herlig sommerpris er en virkelig god kombinasjon.

Du finner den her

7. Mystyle badevekt

Klikk på bildet for å forstørre. Badevekt

Denne digitale vekten måler din BMI, og er nå satt ned med 40 prosent.

Her finner du vekten

8. Bordvifte

Klikk på bildet for å forstørre. Bordvifte

Denne viften er satt ned med 49 prosent til lave 199 kroner. En enkel og fin vifte som kjøler deg ned på de varme sommerdagene.

Her finner du viften

9. Insekt og skadedyravstøter

Klikk på bildet for å forstørre. Skadedyr

Dette er en herlig liten dings du kobler til for å holde plagsomme insekter og skadedyr unna. Nå satt ned fra 399 til 249 kroner.

Her finner du den

10. JBL Boombox

Klikk på bildet for å forstørre. JBL Boombox

Denne kraftige, bærbare musikkmaskinen er nå satt ned fra 4990 til 2990 kroner. Kan spille i 20 timer uten stopp med det kraftige batteriet, og den tåler også vannsprut og regn. Boom!

Her finner du den

Du finner vår store oversikt over sommersalgene her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag