Gå til sidens hovedinnhold

10 knallbra tilbud på skjærtorsdag

Det bugner av gode salg i nettbutikkene i påsken. Vi har plukket ut noen av de aller beste.

Påsken ble ikke helt som ventet for de fleste av oss, men vi kan i alle fall glede oss over at mange nettbutikker har gode tilbud i helgen.

Her er ti av de beste kuppene du gjør på skjærtorsdag:

1. Rekordlav pris på Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titanium

Den tidligere toppmodellen fra Garmin kostet 9099 kroner ved lansering, men selges nå til 5499 kroner hos Milrab. Det er den laveste prisen som noensinne er registrert i Norge.

Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titanium har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke og er en bestselger av dimensjoner. Milrab har tatt inn et begrenset antall klokker til denne prisen, så her lønner det seg å slå til før lageret tømmes. Les mer og bestill her. Sjekk også det store påskesalget på sport og friluft hos Milrab.

2. Utrolige pakkekupp hos Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har satt sammen nye pakker der du får en mengde kvalitetsvarer med 55 til 65 prosent avslag. Her snakker vi kupp! Sjekk kjøkkenpakka her. Sjekk bordpakka her. Sjekk frokostpakka her.

3. Kanontilbud på kontinentalsenger

Hos Bedre Nætter er flere kontinentalsenger nå rabattert med mer enn 50 prosent. Modellen på bildet over er for eksempel satt ned fra 31.999 til 13.999 kroner.

4. 30 % avslag på solbriller fra Oakley

Den offisielle nettbutikken til Oakley har akkurat startet en kampanje med 30 % avslag på solbriller. Rabatten blir synlig når du legger varene i handlekurven. Se det store utvalget av sportsbriller og solbriller på salg her!

5. Stort salg på klokker hos Urverket

Superpopulære Casio G-Shock er satt ned med 39 prosent. Sjekk hele klokkesalget her!

6. Tilbud på kirurgiske ansiktsmasker

I denne nettbutikken er det avslag på trelags ansiktsmasker som beskytter mot virus, støv, pollen og kjemikalier. 50 engangsmasker koster nå bare 546 kroner. Les mer og bestill her!

7. 500 kroner avslag på høyttaler fra Sonos

Hos HifiKlubben er det tilbud på mange bestselgende produkter, blant annet denne populære trådløse høyttaleren.

8. Ekstraordinært salg hos Miinto

Den populære klesbutikken Miinto har opptil 60 prosent rabatt på tusenvis av varer til dame og herre og barn. Denne Swims-favoritten er for eksempel satt ned med 40 prosent.

9. Stort påskesalg hos Friluftsmagasinet

Her kan du gjøre knallfine kjøp på fritid og friluft. Denne populære turstøvelen fra Alfa er for eksempel satt ned fra 3199 til 1899 kroner.

10. Knallpriser på sport og fritid hos Get Inspired

Hos Get Inspired er det salg på en rekke kjente merker inn sport og fritid for dame. Disse favorittsneakersene fra Asfvlt er for eksempel satt ned med 35 prosent.

Prisguiden: 734 varer som er rekordbillige i dag