Gå til sidens hovedinnhold

10 kupp du gjør hos Coolstuff nå

Nå kan du gjøre superkupp hos Coolstuff.

Den populære dingsebutikken Coolstuff har nå startet sensommer-salget der en mengde produkter er på salg. Salget varer t.o.m 16. august, så det er bare å slå til!

Her er ti av våre favoritter på salget:

1. Wow Walkaway Badeplattform - 35 prosent


Nå sparer du hele 1155 kroner på den herlige badeplattformen hos CoolStuff. Tåler opptil 6 personer og måler 180 x 300 cm. Kan også festes til båten, hvis det skulle være ønskelig.

Du finner den her

2. KitchPro Vaffeljern med dyremotiv - 40 prosent


Med dette vaffeljernet fra KitchPro steker du tre vafler om gangen: en elefant, en sjiraff og en løve. Etter noen få minutter har du en liten gjeng med sprø og gode v vafler på tallerken. Vaffeljernet har slippbelegg og er lett å gjøre rent når du har stekt ferdig vaflene.

Du finner den her

3. Cosima utendørs-sittesekk - 50 prosent


Nå får du denne komfortable sittesekken til halv pris. Denne er perfekt å synke ned i, og takket være utformingen sitter du godt lent mot ryggstøet.

Du finner den her

4. Spralla Hockey Ring-kastespill - 30 prosent


Morsomt kastespill fra hele familien! Dette er en forenklet versjon av det klassiske dart, og det er enkelt å montere. Kan spilles både innen- og utendørs. Nå kun 139 kroner.

Kjøp det her

5. Gigantisk vannspreder - 50 prosent


Denne avkjølende elefanten er rundt to meter i mankehøyde. Perfekt for solskinnsdagen, eller kun for å leke seg utendørs. Du sparer nå 50 prosent for den, du får den for 399 kroner.

Du finner den her

6. Mobildeksel med snor fra Vooni - 60 prosent


Mobildekselet med snor ser like kult ut som det er praktisk. Det kommer godt med i alle situasjoner: på trilletur, en tur ut på byen, gåtur i fjellet eller bare en kort tur på butikken. Dekselet fra Vooni får du nå på 60 prosent, kun 79 kroner.

Du finner den her

Du finner flere deksler med snor her

7. Vooni Power Stone Bank - 30 prosent


Nødlader med stilig steindesign, som kan lade smarttelefoner, kameraer, nettbrett osv. To utgaver av laderen finnes på nettsiden.

Large-varianten er utstyrt med to USB-porter slik at du kan lade to enheter samtidig. Den kan lade et smarttelefonbatteri opptil seks ganger. Small-varianten er lett å putte i lommen. Den har én USB-port og kan lade et smarttelefonbatteri opptil tre ganger. Du sparer nå 30 prosent på disse hos CoolStuff.

Du finner dem her

8. Bunch o Balloons selvlukkede ballonger - 80 prosent


Med denne geniale pumpen trenger du verken blåse, knyte eller feste snoren i ballongene selv. Pumpen fikser det hele! Før 89 kroner, nå kun 29 kroner.

Du finner den her

9. Vagaborn 2-i-1 strandveske med kjølelomme - 50 prosent

Med denne strandvesken får du med deg alt du trenger på utflukten, samtidig so mdu har to små utvendige lommer du rekker til raskt. Det isolerte kjølerommet holder mat og drikke friske og kaldt. Vesken og kjølerommet sitter sammen med glidelås og er enkelt å separere hvis du vil bruke dem hver for seg.

Du finner den her

10. Blinkende partyglass - 40 prosent


De blinkende glassene hjelper til med å gi feststemningen et kraftig løft! Med LED-lys i grønt, rødt og blått blinker de så sterkt at de også kan brukes i dagslys, men aller best tar de seg ut i mørke rom.

Du finner dem her