Gå til sidens hovedinnhold

10 kupp du gjør på Black Week-salget til Anton Sport

Du kan spare opptil 80 prosent på sportsprodukter og utstyr.

Anton Sport er godt i gang Black Week-salget. Her får du en rekke bestselgende produkter til svært rabatterte priser og mengder av medlemskupp.

Du får dessuten minimum 15 prosent medlemsrabatt på Hoka One One, Amundsen, Norrøna og Douchebags. Disse populære kvalitetsmerkene er veldig sjelden på tilbud, og det er heller ikke ofte at hele sortimentet er satt ned i pris.

Black Week-salget til Anton Sport varer frem til mandag 30. november kl. 10.00.

Sjekk også ut de beste kjøpene du gjør på salgene til Milrab og Fjellsport.

Klikk deg inn til Anton Sport-salget her

Her er 10 knallgode kupp du gjør på salget:

1. Alpinjakke fra Kjus - 50 prosent rabatt

Denne behagelige og høyteknologiske skijakken er et must for de ivrigste alpinistene. Spar 4499 kroner nå!

2. Rose LS Dame fra Kari Traa - 50 prosent rabatt

Supermykt, varmt og allsidig basisplagg i 100% merinoull. Ullundertøyet i Kari Traa Rose-serien gir optimal varme på kalde dager. Rose LS har en klassisk, feminin design og er laget i fireveis stretch for optimal bevegelighet. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Du finner det her.

Du får all ull fra Kari Traa til 399,- sjekk ut produktene her!

3. Gekko Flash TRK el-sykkel - spar 15 000 kroner

Dette er en praktisk, funksjonell og lettsyklet elhybrid for bygater, pendling og tur. El-sykkelen har 60Nm motor og 418Wh batteri som gir god kraft på lange turer. Rekkevidden er fra 60 til 125 km avhengig av hvordan du sykler. Gekko el-sykkelen kommer med dekk som ruller godt og sitter bra på variert underlag. Du finner den her.

4. Trollveggen Driflex3 Jacket Herre fra Norrøna - 36 prosent rabatt

Norrønas mest stretchy, værbeskyttende og vanntette jakke i driflex™3-materialet. Jakken er lagd i et 3-lags 4-veis stretch material for best mulig bevegelighet. En super jakke til flott pris! Du finner jakken her.

Se alle Norrøna-produkter som er satt ned i pris.

5. Clifton 7 Herre fra Hoka One One - 15 prosent rabatt

Clifton er Hokas bestselgende modell de siste fire årene. Clifton 7 er ingen unntak. Skoen har med den mykeste mellomsålen som gir deg den gode og særegne støtdempingen Hoka har blitt så kjent for. Clifton 7 er modellen for deg som ønsker en god treningssko på korte eller lange løpeturer på fastere underlag. Passer også fint for gåturene i nabolaget eller på arbeidsplassen, hvor det ofte er harde gulv. Les mer om skoen her.

Se alle Hoka-produkter som er satt ned i pris.

6. Johaug Concept Jacket - 40 prosent rabatt

Dette er en flott treningsjakke med høy ytelse som passer ypperlig til langrenn eller andre vinteraktiviteter. Her får du strategisk plasserte elastiske og pustende paneler for maksimal mobilitet og komfort. Treningsjakken kan kombineres med matchende Concept Pants. Se nærmere på jakken her.

7. Peak Performance Maroon Jacket + Pant - 47 prosent rabatt

Maroon Jacket i en ren og sporty design leverer på alle punkter. Jakken holder vind og vær ute med et pustende og vanntett skall. Maroon Pants er laget av ultra-funksjonelle stoffer som gjør dem slitesterke og som du kan stole på igjen og igjen. Med dette settet er du klar for nye eventyr på ski. Tilbudet gjelder både herresett og damesett.

8. Saucony Munchen 4 Dame - 28 prosent rabatt

Saucony Munchen 4 er nøytrale løpesko for allroundbruk, og er veldig godt egnet for lengre distanser. Yttersålen av gummi gjør skoene veldig slitesterke og sikrer at du vil ha mange mil foran deg i Munchen 4.

9. Varm jakke fra Sweet Protection 50 - prosent rabatt

Sanctuary Jacket holder deg både tørr og varm på kalde dager på fjellet. Sjekk den fine prisen her.

10. The Hugger 30L EVA Unisex fra Douchebags - 15 prosent rabatt

The Hugger er den ikoniske bestselgeren fra Douchebags. Her får du det beste av flere verdener: Duffelbag, solid støvelbag og en smart ryggsekk. Allsidigheten er stor, baggen er tøff og kvaliteten er uslåelig. Den kan festes til andre produkter i Douchebag-familien. The Hugger har også eget rom til PC og er godkjent som håndbagasje på fly. Kommer i 6 forskjellige farger. Du finner ryggsekken her.

Du finner hele Anton Sport-salget her


Sjekk også ut de beste kjøpene du gjør på salgene til Milrab og Fjellsport.

Følg Black Week live:

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden