Gå til sidens hovedinnhold

10 superkupp på sportsfavoritter

Gjør et kupp på sportsfavoritter med opptil 70 prosent rabatt.

En rekke sportsbutikker har for tiden sommersalg. Sports- og treningsutstyr er ikke akkurat gratis, så det lønner seg derfor å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.

Vi har plukket ut noen av de beste kuppene du kan gjøre på de ulike salgene.

1. Peak Performance Limit Jacket - du sparer 1500 kroner

Enten du skal bruke skalljakken til løping, fotturer eller sykling, er dette en perfekt følgesvenn. Den er laget av det letteste vind- og vanntette materialet og har også enestående pusteevne. Jakken er nå satt ned fra 3499 kroner til 1999 kroner.

Sjekk ut jakken her

2. Kari Traa Fres Wool - satt ned med 60 prosent

Denne herlige sneakeren fra Kari Traa er en komfortabel og sporty sko med gode varmeegenskaper. Skoen er helfôret med mikrofleece som isolerer, slik at fukt holdes unna foten din uansett aktivitet. Skoene er nå satt ned fra 1099 kroner til kun 440 kroner. Et godt kjøp!

Skoene fra Kari Traa finner du her

3. Gamin Fenix 5S - du sparer 1600 kroner

Fēnix 5S er en kompakt 42 mm multisportsklokke i et lettere, slankere og mer kompakt design. Siden én størrelse ikke passer for alle, er fēnix 5S (42 mm) perfekt for den som ønsker en mindre klokke og/eller har et smalere håndledd. Samtidig har den alle de avanserte sportsfunksjonene som fēnix er kjent for med f.eks EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside i smidd stål. Fēnix 5S er vanntett ned til 100 meter.

Førprisen er på 5.599 kr., men nå får du den til 3.999.

Her finner du klokka.

4. Röhnisch Shape Diverse Tights - satt ned med 60 prosent

Dette er en trendy treningstights laget i kompresjonsmateriale for å fremheve formene dine og gi deg den støtten du trenger gjennom hele treningsøkten. Akkurat nå kan du spare hele 779 kroner på treningstightsen fra Röhnisch.

Du finner treningstighten her

5. Greater Than A Base Hood Zip - satt ned med 50 prosent

Greater Than A er et norsk klesmerke med høyt fokus på bærekraft. Denne hettejakke er myk og svært behagelig passer perfekt til hverdagsbruk. Den er satt ned med 50 prosent.

Du finner hettejakken her

6. Salomon Supercross Dame - satt ned med 42 prosent

Dette er skoen for maksimalt grep i terrenget Den er laget i Salomon sitt mest slitesterke materiale, og ha ekstra god demping. En terrengfavoritt! Supercross er nå satt ned med 500 kroner.

Du finner terrengskoene her

7. Reebok Puremove Shattered Ice Sports-BH - satt ned til halv pris

Reebok Pure Move Bra er en stor favoritt. Sports-BH'en gir veldig god støtte og bevegelsesfrihet, samt mindre slitasje. Den passer til alle treningsformer, og er nå satt ned fra 629 kroner til 315 kroner.

Sjekk ut sports-BH'en her

8. LEVITY Ombre Tights 2-pack - satt ned med 72 prosent

Levity har laget den mest komfortable og flatterende tightsen du kan tenke deg. Nå får du bestselgeren Levity Ombre Tights i 2-pack til en uslåelig pris, nemlig kun 399 kroner. Du sparer hele 999 kroner.

Sjekk ut treningstightene her

9. Under Armour Streaker 2.0 Half Zip - du sparer 50 prosent

En super løpegenser fra Under Armour med strategisk plasserte mesh-paneler som gjør løpeturen til en drøm. Hurtigtørkende, fukttransporterende materiale sørger for god komfort. Du får du til halv pris.

Du finner genseren her

10. Timberland O-A Puffer Jakke Herre - satt ned med 50 prosent

Timberland Puffer jakke er en vattert ytterjakke til herre som holder deg god og varm i høst og vinter. Jakken føles like myk og med samme tetthet som jakker fylt med dun, men du får samtidig en jevnere varme i hele jakken. Den er også satt ned fra 1999 kroner til 1000 kroner og finnes fremdeles i flere størrelser.

Du finner jakken her