Gå til sidens hovedinnhold

10 ting du bør ha på hytta

Gjør hytta enda koseligere. Her er tingene som gir en komplett hytteopplevelse.

Hytta er et sted man tilbringer tid for å finne ro og slappe av. For noen er hytta et andre hjem, mens for andre har den blitt et permanent hjemsted.

Derfor er det viktig med riktig utstyr for å løfte opp hytteopplevelsen flere hakk. Her er 10 ting alle hytteeiere bør ha.

1. Pizzaovn

Det har blitt trendy med pizzaovner over hele Norge. Disse lager perfekt, sprø pizza. Samtidig er det noe ekstra koselig å varme sin egen pizza eller bakevarer utendørs.

Denne pizzapakken inneholder en ovn, pizzaspade, slitesterkt forkle, pizzaspade i bambus og en pizzakutter.

Her finner du pizzaovnpakken

Les også

Den utendørs pizzaovnen som har blitt storselger i Norge

2. TenderFlame

Levende flammer gir både koselig stemning og varme. Enda bedre når opplevelsen er miljøvennlig, uten sot og ikke brannfarlig. Dette har alle peisene fra TenderFlame.

Denne veggpeisen tennes på med TenderFuel drivstoff. I pakken medfølger det en tank på 500 ml TenderFuel, som gir brennetid på ca. 5 timer.

Her finner du den

Se mer fra TenderFlame her

3. Hengekøye med stativ

Uteområdet er minst like viktig som innendørs. Her skal man grille, nyte utsikt, sitte rundt et bål eller bare lese en god bok.

Hva er vel deiligere enn en hengekøye på terrassen?

Hengekøyen fra SACKit kommer med stativ, så du slipper å lete etter trestammer for å henge køyen. I tillegg er den vannanstøtende.

Her finner du den

4. Bålpanne

Med bålpanne kan du både grille og skape stemning. Bålpannen fra Espegard er veldig populær og ble utsolgt før jul. Bålpannen leveres komplett med ­grillrist i rustfritt stål, opp­heng for kaffekjele samt oppsamlings­­­kar for fett, aske og glør.

Se nærmere på den her

5. Reinskinn

For å holde på varmen og bruke noe som isolerer godt, tåler fukt og holder seg lenge. Reinskinn kan du ha så mange steder, som for eksempel i godstolen eller som pynt på gulv eller vegg.

Her finner du det

6. En kvalitetsstol

Skal du først ha en skikkelig utestol, kan vi anbefale denne fra Muskoka Pine. Stolen er laget av hvit furu fra Canada. En klassiker som er utrolig god å sitte i.

Her finner du den

7. Sakosekk

Hytta er det perfekte stedet for en sakosekk. Bare legg den der du vil ha den, slå deg ned og nyt lyden av naturen.

Denne kan også brukes inne. Sakosekken er vann-og skittavvisende, og gir varme. Yttertrekket kan vaskes i vannmaskin.

Her finner du den

8. God kaffemaskin

Kaffemaskinen du enkelt kan ta med på hytta. Maskinen fra Nespresso varmes opp på bare 25 sekunder og er svært enkel å håndtere.

Fyll på friskt vann, sett inn kapselen med ønsket smak og trykk på knappen. Når du ønsker ekstra fyldig skum kan du benytte deg av den integrerte melkeskummeren

Her finner du den

Les også

Bialetti: Ikonisk espressokanne inspirert av en vaskemaskin

9. Sonos Outdoor

Se for deg at dere sitter på terrassen og har ferdigmontert et høyttaler på veggen?

Outdoor fra Sonos er en robust og passiv utendørshøyttaler som er laget for å levere god utendørslyd på terrassen, på balkongen, i båten og andre steder der vær og vind fort tar knekken på vanlige høyttalere.

Her finner du den

10. Luftfukter

En luftfukter forhindrer tørr luft, samtidig som den bidrar til et bedre inneklima. I tillegg kan en luftfukter hjelpe mot både astma og allergier.

Aromatherapy Humidifier er en vakker luftfukter designet som en vase. Enheten har stemningsbelysning som skifter farge, smarte timerfunksjoner og en fjernkontroll du kan skifte innstillinger med.

Her finner du den

Les også

Denne geniale vedkløyveren er så sikker at den kan brukes av barn

Les også

12 dingser som varmer

Les også

Slik leier du ut hytta di gjennom Nettavisen