17.mai-antrekk: Slik kler du deg på nasjonaldagen

Reklame

Foto: Getty Images

Den store festdagen er rett rundt hjørnet. Her er fem tips til antrekk du kan gå for på 17.mai.

26.04.19 11:34

Du trenger ikke en nasjonaldrakt for å se bra ut på nasjonaldagen! Dressen er like flatterende og flott å ha på seg - og damene elsker menn i dress. Ellers holder det med en fin blazer, om du ikke liker å være stivpyntet.

Trenger du inspirasjon, eller er på utkikk etter ett plagg eller to? Sjekk ut de fem antrekkene vi tipser om nedenfor.

Husk: Planlegg i god tid. Det lønner seg å handle på nett minst to uker i forveien!

Se stort utvalg av dress, blazere og skjorter hos Boozt!

Trenger du stæsj til 17.mai? Besøk Coolstuff her.

Klassisk

Den klassiske dressen med en hvit skjorte er alltid en vinner. Du kan kombinere den med det meste uten at det blir feil. Gå for slips eller sløyfe i farger som rød eller blå til nasjonaldagen.

Se flere dresser hos ARKET her!

Vårlig

Gå for en casual, men samtidg en trendy look. Blomstermønstrete skjorter er både trendy og vårlig. Den sorte buksedressen er perfekt til å matche denne fine skjorten med. Om været blir kaldt, kan du ha en lett vårjakke til - gå for en nøytral farge som mørkeblå. Husk solbriller!

Bukse fra Polo Ralph Lauren - Skjorte fra Morris - Jakke fra NN07 - Sko fra Loake 1880 - Solbriller fra Tom Ford

Se flere skjorter hos Care of Carl!

Urban

Hvem sier at dressen kun skal være til skjorte og slips? Årets trender tilsier at du kan bruke pologenser under og fullføre antrekket med et par kule sneakers. Tenk alltid på de ekstra detaljene som en kul klokke og en lommetørkle. Det er med på å heve antrekket.

Trendy

Er du vågal? Gå for beige! Selv om det er stor sjanse for at du skitner til et lyst antrekk på en dag som 17.mai, så kan du prøve å være forsiktig. Denne våren og sommeren er det supertrendy å gå i ulike jordtoner fra topp til tå – gjerne i forskjellige nyanser av beigefargen og i ulike materialer.

Dress fra Lindbergh - Skjorte fra Whyred - Tørkle fra Tiger of Sweden - Sneakers fra Mango Man - Solbriller fra Mads Nørgaard

Se flere festplagg hos Boozt!

Den sorte

Den sorte dressen går aldri av moten. Her kan du gjøre mye med resten av antrekket, og leke deg med farger og mønstre, om du vil. Ellers kan du holde det enkelt og velge en lyseblå skjorte. Gå for en rød sløyfe eller dette slipset fra Tommy Hilfiger, som er perfekt til 17.mai.

Sort dress fra Lindbergh - Skjorte fra Selected Homme - Slips fra Tommy Hilfiger - Sko fra Lloyd - Sløyfe fra Atlas Design

Se flere slips og sløyfer hos Boozt her. 

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.