*Nettavisen.*

25 prosent rabatt på utvalgte bestselgere

Reklame
dame som sminker seg

Nå får du 25 % avslag på ti av de bestselgende produktene hos Kicks gjennom tidene.

01.10.20 14:26

Det er sjeldent noen liker å betale mer for et produkt enn nødvendig, og nå har du en gyllen sjanse til å fylle opp skapet med nye favoritter.

Skjønnhetsbutikken Kicks feirer 7 år, og det gjør de med å gi hele 25 % rabatt på 10 bestselgende produkter og storfavoritter. Og vi kan skrive under på at disse produktene er verdt alle kroner.

Her finner du bestselgerne

Her er seks utvalgte favoritter

Estée Lauder Advanced Night Repair

Klikk på bildet for å forstørre. estee

Dette er serumet som alltid vinner alle kåringer. Rett og slett serumet over alle serum. Det har en banebrytende teknologi som gir huden optimal, naturlig reparasjon og beskyttelse, og motvirker tegn på aldring. Denne sverger også kjendisene til.

Her finner du den

Laura Mercier Loose Setting Powder

Klikk på bildet for å forstørre. laura

Dette er pudderet som undertegnede selv ikke klarer seg uten. Det er et gjennomsiktig pudder som setter sminken slik at den holder seg fin over lengre tid, i tillegg til at den gir en matt finish. Den funker også utmerket hvis du bare vil ha noe på huden for å jevne ut, i stedet for foundation. Føles lett og silkemykt på huden.

Her finner du vidunderpudderet

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Klikk på bildet for å forstørre. urban decay

Setting-sprayen til Urban Decay er kjent for å være en av de aller beste du kan få tak i. Den er drøy i bruk, så en flaske varer lenge. Denne sprayes over sminken etter at du er ferdig, slik at du kan danse hele natta lang og likevel se like fin ut. Anbefales for øvrig å danse hjemme hos seg selv.

Her finner du den

Biotherm Lait Corporel

Klikk på bildet for å forstørre. biotherm

Svært populær body lotion mange kjøper med seg fra tax-free til vanlig. Både frisk og fuktighetsgivende som passer til alle hudtyper. Tørker raskt inn uten å bli klissete.

Her finner du den

Filorga Optim-Eyes

Klikk på bildet for å forstørre. filorga

Hvis du sliter med mørke ringer rundt øynene kan denne øyekremen fra Filorga være løsningen. Motvirker også hovenhet og rynker som gjør at du ser trett ut.

Her finner du den

Anastasia Modern Renaissance Øyenskyggepalett

Klikk på bildet for å forstørre. anastasia2

Er det et øyenskyggepalett Anastasia er mest kjent for, så er det Modern Renaissance. Ikonisk palett med 14 nyanser av nøytrale- og bær-toner. Sterkt pigmentert som gjør at fargene er lette å jobbe med.

Her finner du den

Se resten av produktene til 25 % rabatt her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.