Gå til sidens hovedinnhold

3 ørepropper som sitter godt fast, har knallgod lyd og tåler slitasje

Disse øreproppene har vunnet best i test. Finn din nye favoritt!

Svetten kiler ned til øret, pulsen er på toppnivå og musikken dundrer. Plutselig faller den ene proppen ut og havner foran gåbandet. Du må stoppe opp. Øreproppen er våt og det gjør vondt å presse den tilbake inn i øret. Kjenner du deg inn? Slik distraksjon påvirker både treningsgleden og effektiviteten.

Dette kan du unngå med ørepropper som sitter som et skudd.

De skal selvsagt ha flere andre fordeler også. De skal tåle slitasje, vann og svette, samt ha knallgod lydkvalitet. Under har vi funnet tre ørepropper som er blant de beste i markedet nå.

Beats Powerbeats Pro

De fleste er kjent med Beats By Dre. Nå har de kommet med nytt tilskudd; de trådløse øreproppene. Disse vant best i test i 2021 av Techradar, av hodetelefonene som tåler mye. De låter ekstremt bra og sitter som støpt. Med opptil 9 timers avspilling, trenger du ikke å stresse med å gå tom for batteri.

Her finner du de

Jabra Elite Active 75t

En annen testvinner er disse fra Jabra, kåret av Runner's World. Med disse får du full trådløs frihet og god lyd i ørene. De takler nesten alt du utsetter dem for, som støv, vann og svette. I tillegg har de støydemping og du kan høre på musikk i 7,5 timer på én lading. Den er enkel i bruk og kobler lynrask til Bluetooth.

Her finner du de

Jaybird Vista 2

Trådløse, støydempende hodetelefoner som er utformet til tøft bruk. Øreproppene er vanntette og støtbestandige. Batteritiden er på åtte timer med 16 timer ekstra fra medfølgende ladeetui. Fikk 8 av 10 på best i test av Tek.no. Med høy score på blant annet at den sitter godt på plass, har engasjerende lyd og aktiv støydemping.

Her finner du den

De beste øreproppene jeg har prøvd. Sitter som et skudd i øret og har suverent den beste lyden. App med mange lyd innstillinger. Anbefales!

Svein

Her finner du flere ørepropper til trening og fritid:

Platekompaniet

Hifi Klubben

Kjell & Company

Les også

Nå er det populære gåbåndet på knalltilbud

Les også

Derfor er japanske kniver så unike

Les også

9 produkter du trenger i livet ditt

Les også

Wake-up light - og ni andre produkter som vil gjøre hverdagen enklere for deg