5 antrekk på budsjett: Slik blir du best kledd på sommerfesten, mann

Reklame

Foto: Gettyimages

Eksklusive Høyer har opptil 40 % rabatt på en haug av designerplagg. Her er 5 antrekk til sommerferien og alt som skjer.

09.07.19 14:26

Gjør deg klar til årets festligheter med de mest perfekte antrekkene i sommer. Finn inspirasjon under til hvordan du kan kle deg til grillfester, båtturer og andre festligheter denne sommeren, eller sjekk ut de kule nettbutikkene Høyer og Care of Carl, som har startet sine sommersalg. Under har vi satt sammen fem kule antrekk, som du kan spare en god del penger på.

Sporty

Er du kanskje invitert på en uformell sommerfest? Da kan du kjøre en avslappet stil, men med det lille ekstra. Denne t-skjorten fra Kenzo er et stort blikkfang, og du får designerplagget til 30 prosent rabatt hos Høyer. Hold ellers resten av antrekket enkelt, og sett prikken over i-en med et par kule sneakers.

Bukse fra Holzweiler - Jakke fra Schnayderman's - Sneakers fra Adidas - T-skjorte fra Kenzo

Klassisk

Sort-hvitt er en klassiker som aldri slår feil. Gå for en penbukse i sort, og en hvit skjorte, slik som denne linskjorten som er ekstra deilig i varmt sommervær. Er du en av de som ikke helt stoler på det ustabile, norske været, kan du slenge over en kul sommerjakke. Jakken i kortdfløyel fra Séfr kan du nå få til 30 prosent rabatt.

Jakke fra Séfr - Skjorte fra Stenströms - Bukse fra SAND - Pensko fra SAND

Blå

På sommerfest er alltid kombinasjonen av shorts og blazer en sikker vinner. Fargen blått kler det meste, og er en fin farge som skriker maritim sommer. Denne blazeren fra SAND er i deilig blanding av ull og lin som gir et elegant, men avslappet uttrykk.

Blomster

Skjorter eller t-skjorter med blomstermønster? Ja, takk! Det er ikke noe mer sommer enn dét. Skjorten fra NN07 har print av delikate blomster, som du kan bruke som et godt utgangspunkt. Resten av antrekket kan du holde stilrent.

Shorts fra SAND - Skjorte fra NN07 - Sneakers fra Common Projects - Jakke fra FRAM

En dæsj av farge

Det er fint å legge på litt farge om sommeren. Gå for sommerfargen oransje, og match fargen med beige og hvit. Aller helst skal du ha skjorten åpen, med en enkel, hvit t-skjorte under. Buksen fra Wood Wood er helt perfekt, fordi den er både penbukse, samtidig som den kommer med strikk rundt livet som gjør den superkomfortabel.

Bukse fra Wood Wood - Sneakers fra SAND - T-skjorte fra Holzweiler - Hvit t-skjorte fra SAND

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.