*Nettavisen.*

5 sneakers som er perfekte til høsten

Reklame

Foto: Getty Images

Behold den kule stilen i høst. Her er fem sneakers vi anbefaler.

07.08.19 19:54

Det er bare å innse at sommeren er over. Et nytt årstid er her, og vi gleder oss til å kle oss i deiligr strikkegensere og fine høstjakker. Selv om det aller tynneste sommertøyet blir pakket vekk, trenger du ikke å fjerne sneakersene helt enda.

Dog er det noen utgangspunkt du bør huske på når gjelder sneakers til høsten. Du kan glemme stoffskoene som lett blir våte i regnvær. Her er fem sneakers du bør gå for.

Hvite klassikere i skinn: Adidas Stan Smith

Du tenker sikkert at det blir feil med hvite sneakers til høsten, men ikke nødvendigvis. Dette ikoniske skoparet fra Adidas Stan Smith kommer i ekte skinn og med en grov gummisåle. Skinnet gjør det enkelt å tørke bort smuss, samtidig som materialet beskytter mot lett regn. Bare husk å impregnere før du bruker disse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Til de tørre høstdagene: New Balance

En stilig blanding av semsket skinn og lett tekstil gjør disse perfekte til høsten. New Balance er et godt valg til de tørre, solfylte høstdagene, men under forutsetning at du har tatt vare på og impregnert skoene. Disse kan du bruke både til fritid og på jobb.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sneakers i glatt skinn: Common Projects

Vi alle vet at skinnsko og regn kommer godt overens. Bare husk å ta godt vare på skinnskoene - da kan de leve i mange år. Det er viktig at du impregnerer skoene med klut eller børste flere ganger i måneden om du bruker skoene ofte. Disse fra Common Projects er klassiske og kan brukes år etter år.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sko i semsket skinn: Adidas Gazelle

Det er ingen stoff som er mer høst enn semsket skinn. Og jo, disse kan tåle regn om du behandler dem riktig. Semsket skinn kan være vanskeligere å vedlikeholde, men det er fullt mulig. Det betyr likevel ikke at du skal tråkke i vanndammer og myr! For å fjerne fett og flekker, finnes det egne viskelærlignende børster som du kan fjerne flekkene med. Husk å spraye de semskete skoene kanskje 3-4 ganger før du bruker dem første gang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Trendy og perfekt: Nike Air Max 97

Bortsett fra å være en av årets mest trendy sneakers, har disse flere gode egenskaper. Overmaterialet er hardt med ordentlig lær, det er lufting i hælen og fjærdemping i hælen. Ønsker du litt farge til de kjedelige høstdagene, finnes Nike Air Max 97 i flere freshe farger også, for både dame og herre.

Klikk på bildet for å forstørre.


Skal du forresten på fjelltur i høst? Her finner du de beste fjellstøvlene.

Se flere sneakers hos CareofCarl.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag