50 fine sommerkjoler

Reklame

Her finner du lekre kjoler i 10 ulike kategorier. Finn din favoritt!

20.05.19 10:59

Sommer er tiden for festlige sammenkomster, slik som bryllup eller sommerfest. Da skal vi lufte kroppen og kle oss i fine sommerkjoler! Vi har samlet de 50 fineste kjolene til sommer - til ulike stiler og budsjetter. Du finner garantert noe som passer deg.

Se stort utvalg av kjoler hos H&M her.

Omslagskjolen

Denne kjoletypen er kjent for sin knytning rundt livet foran, som du kan åpne, stramme og knyte akkurat slik du vil. Dette gjør at omslagskjolen er flatterende på alle kroppstyper.

Samsøe Samsøe - & Other Stories - ARKET - Camilla Pihl - Part Two

Foto: Stories.com

Blomstermønster

Det er ingen andre mønstre som er like sommerlig som blomsterprint. Denne sesongen skal blomsterprintene være enten store eller små, og de kommer i ulike farger.

& Other Stories - ARKET - Modström - Max & Co - By Malene Birger

Foto: Arket.com

Se flere kjoler i blomsterprint hos Boozt!

Maxikjoler

Alle kvinner bør eie minst én maxikjole, fordi den er fin på alle - uansett om du er lav, høy, har store former eller er petit. Den kommer også i omslagskjole-varianten, som gjør den enda mer flatterende!

Rabens Saloner - Pia Tjelta - & Other Stories - Mads Nørgaard - mbyM

Foto: Hoyer.no

Se flere lange kjoler hos Høyer.

Denimkjoler

Vi ser denimkjolen har gjort sitt inntog i de fleste motebutikker - den er uten tvil en må ha-kjole denne sesongen. Også den kommer i mange varianter, men skal helst være kort. En annen trend er skjortekjolen - med eller uten krage.

& Other Stories - Gestuz - EDC By Espirit - Karl Lagerfeld - Mango

Foto: Stories.com

Gule kjoler

En av årets fargetrender er lysegul, som assosieres selvfølgelig med sommer og sol. Fargen er kjempefin til sommerfesten og hverdags.

& Other Stories - Ganni - Libertine-Libertine - ARKET - by Ti Mo

Foto: Arket.com

Sjekk flere kjoler hos Boozt her.

Beige kjoler

En annen trendfarge vi har sett mye av er fargen beige. Gjerne fra topp til tå og i ulike nyanser. Den kalde fargen er perfekt til varme sommerdager og fin til gyllen hud.

Masai - Mango - Mango - Holzweiler - & Other Stories

Dyrisk

Leopard-og slangemønster ikke ut av moten helt enda. Det kommer stadig nye kjoler i ulike snitt med dyrisk mønster - også i ulike farger.

Ganni - & Other Stories - Ichi - & Other Stories - Baum Und Pferdgarten

Foto: Hoyer.no

Striper

Det er noe ekstra elegant med stripete kjoler. Enten stripene er tykke, tynne eller i skrå. Skjortekjolen er særlig populær.

Levete Room - Inwear - Gerry Weber - YAS - IBEN

Skjortekjoler

En sval og tynn skjortekjole passer perfekt til sommeren. Komfortabel, kul, tidløs og kan styles på uendelig mange måter.

Lysegrønn

Mintgrønn kommer du til å se mye av i sommer. Naturfargen er bare helt lekker til sommeren og gir en frisk look til antrekket.

H&M - Camilla Pihl - Victoria Beckham - Holzweiler - & Other Stories

Foto: Hoyer.no

Se flere kjoler hos ARKET.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.