Gå til sidens hovedinnhold

50 julegaver til 500 kroner

Her tipsene som gjør det litt enklere å kjøpe julegaver i 2020.

I år kommer ekstra mange til å kjøpe julegavene på nett, og vi har saumfart nettbutikkene på jakt etter de beste gavene. Her finner du noen av våre tidligere guider i 2020:

200 gaver til under 200 kroner
Julegaver til barn
Julegaver til besteforeldre

Se også: Her er årets adventskalendere

Denne artikkelen handler om gaver som koster omtrent 500 kroner – et akkurat passe beløp å bruke på julegave til mange venner og familiemedlemmer.

Super Mario Game&Watch

Dette retrospillet fra Nintendo kan fort bli årets julegave! På den oppdaterte fargeskjermen kan du spille Super Mario, Super Mario 2 og det originale Super Mario-spillet fra Game&Watch-serien som herjet på 80-tallet. Bestill her - blir fort utsolgt!

Lue i ull fra Polo Ralph Lauren

Denne lua i merinoull fra kvalitetsmerket Ralph Lauren er en sikker vinner under juletreet. Her får du tak i den.

Lakris-gaveeske fra Johan Bülow

Innholdet i denne gaveesken smaker så godt at mange kunder bare MÅ kjøpe en ekstra til seg selv når de bestiller. Her finner du den.

Super Mario-Lego

Super Mario-Lego er blitt veldig populært. Denne pakken er det mange barn som ønsker seg!

Gavekort på ølsmaking for to

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave!

Polariserte nattkjørebriller

Brillene brukes for å motvirke blendende lys fra motgående trafikk, og de kan også benyttes for å forebygge sterkt lys, enten gjennom TV, PC eller smarttelefon. En gave som passer til alle bilkjørere.

Slipesett med fem bryner

Dette settet rommer slipere til ulike typer kniver, barberblad og verktøy. En litt overraskende gave som kan glede mange. Her får du tak i settet.

Pakke med boksershortser fra Björn Borg

De fleste menn synes det er noe herk å bruke penger på boksershortser, men de synes det er prima å få det i gave. De behagelige bokserne fra Björn Borg er manges favoritt.

DNA-test fra MyHeritage

Mange er opptatt av slektsforskning og familiens bakgrunn. MyHeritage tilbyr en populær DNA-test som gir svaret på hvor forfedrene stammer fra blant 42 etnisiteter.

DNA-testen er både sikker og enkel å gjennomføre. Brukeren vil få en liste over de regionene forfedrene – fra begge sider av familien – stammer fra. Vedkommende får også vite hvor stor prosent av DNA-et som kommer fra hvert område.

DNA-testen er nå på tilbud hos MyHeritage!

Mobildeksler fra Ideal of Sweden

Det svært populære svenske merket er kjent for sine magnetiske og stilrene produkter som mobildeksler, lommebøker, power banks, hurtigladere og forskjellige typer monteringer som alle gjør det lettere å bruke mobilen. Mange av produktene koster rundt 500 kroner, og de passer perfekt under juletreet. Sjekk utvalget her!

Klassisk klokke fra Casio

Denne Casio-modellen er det mange som kjenner igjen fra begynnelsen av 80-tallet. En retro-vinner!

Behagelig genser med zip fra Boss

Komfortable plagg er blitt ekstremt populært i år ettersom vi tilbringer mer tid hjemme. Denne rimelige Boss-genseren er en flott gave.

Pakker med seks glass fra Odyssé (på tilbud)

Hos Christiania Glasmagasin er alle sett med glass fra Odyssé satt ned med 50 %. Det betyr at du kan få pakker med seks vinglass, champagneglass, ølglass, vannglass og mye mer til rundt 500 kroner. Vær obs på at tilbudet kan være utløpt når du leser denne artikkelen.

Gavekort på massasje

Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en lindrende nakke- og ryggmassasje midt i blinken!

Mitt første laboratorium

Alle barn elsker å forske, og med mitt første laboratorium får barna muligheten til å forske med helt ekte forskerutstyr. Dette settet har vært blant bestselgerne hos Forskerfabrikken i mange år, og kommer nå i helt ny utgave!

Deilig pysjamasbukse fra Polo Ralph Lauren

Kan selvsagt også brukes som kosebukse i sofaen. Denne gjør du suksess med!

Treningsapparat som festes i dørkarmen

Dette allsidige treningsapparatet festes enkelt uten skruer. Perfekt gave til folk som liker å trene hjemme.

Rosa sparkesykkel fra Stoy

En innertier som gave til små krabater som akkurat er blitt stor nok til å kunne bruke en sparkesykkel. Sjekk den ut her.

Varme vintervotter fra Johaug

Votter er ikke det folk flest synes det er kulest å bruke penger på, men som gave er det genialt. Disse vottene fra Johaug har en slitesterk håndflate og mykt fór på innsiden. Kommer i en sofistikert gaveeske.

Vinylkit for plateelskere

Denne pakkeløsningen er noe alle vinylfans ønsker seg. Her er alt man trenger for å vedlikeholde både platene og den kostbare pickup-nålen.

Varmeflaske til å ha under dyna

Denne varmeflasken fra svenske Shepherd har et mykt trekk i saueskinn. Varmeflasken kan brukes under dynen eller for å myke opp anspente og ømme muskler. Her bestiller du den.

Bilbane med vribare deler

Bilbaner går aldri av moten! Denne banen har 240 vribare deler og kan bygges slik man selv ønsker. Her finner du den.

Gaveeske fra Biotherm

Esken består av dagkrem, nattkrem, serum og øyekrem fra superpopulære Biotherm. Her finner du den.

Bevegelig katteleke

Både katt og eier kommer til å ha mye moro med reven som gjemmer seg i leken. Les mer og bestill her.

Stekepanne fra Jamie Oliver

En elegant stekepanne laget i rustfritt stål. Kundene hos Bakeren & Kokken har gitt svært gode tilbakemeldinger på panna, og denne gjør du suksess med som gave. Sjekk den ut her.

Vekkerklokke med som gir en myk start på dagen

Kjenner du noen som hater skingrende vekkerklokker, men som trenger hjelp til å komme seg opp om morgenen? Denne modellen blir gradvis lysere i løpet av den siste halvtimen før vekking, noe som gjør at kroppen rekker å forstå at det er morgen før selve vekkingen starter. I stedet for irriterende ringing kan man velge å våkne av fuglesang, bølgebrus eller andre behagelige naturlyder. Her får du tak i vekkerklokken.

Pushup-brett

Denne gir du til en som elsker å trene, eller som trenger å få litt mer muskler på kassa og i armene. Her får du tak i brettet.

Sporingsbrikker med bluetooth fra Tile

Dette er noe alle trenger, men blir nok ekstra populært blant venner eller familiemedlemmer som har en tendens til å rote vekk ting eller er over gjennomsnittet engstelig for å miste gjenstander. Sjekk ut sporingsbrikkene her.

Anvendelig glassvase

Denne glassvasen kan også brukes som deokrativ pynt. En gavevinner til interiørentusiasten.

Sett med tre rustfrie boller fra Nordwik

Disse er et must på kjøkkenet! Kan brukes både til matlaging og oppbevaring. Les mer og bestill her.

Gavesett for skjeggpleie

Et komplett sett til mannen som ønsker seg et velpleid skjegg. Dette settet inneholder alt det som skal til for å få et flott skjegg. Produktene stammer fra den populære serien Wood & Spice.

Tights fra Famme

Elevate-plaggene fra Famme er en absolutt bestselger hos Tights.no. Mange som ønsker seg disse!

Varmegenser som lades med powerbank

Kjenner du noen som fryser lett? Da må jo dette være midt i blinken! Sjekk også ut varmevesten.

Sensuell BH fra MyMuse

Det er ikke alltid lett å vite hva dama ønsker seg av undertøy, men det skal litt til at du bommer med denne lekre BH-en.

Nattøy fra Hunkemöller

Hvis du er usikker på hvilken BH-størrelse dama har, kan det være lurere å gå for nattøy. Hunkemöller er et populært merke.

Hengekøye med myggnetting for to personer

Denne ekstra romslige hengekøyen er en flott gave. Sjekk den ut her.

Flettet veske fra House Doctor

Denne vakre vesken er laget av flettet furu og papir, noe som gir den et fantastisk og naturlig utseende. Kommer med to håndtak og er veldig romslig. Les mer og bestill her.

Gullrose til kjæresten

Hvis du skal gi noe ekstra romantisk til din utkårende, er dette genialt. Gullrosen leveres i en vakker eske og ligger på en seng av svart sateng. Her får du tak i bestselgeren.

Gaveeske med skjønnhetsprodukter for menn

Denne flotte gavepakken inneholder dusjskum, barberingsgelé, aftershave og eau de parfum. Sjekk den ut her.

Abonnement på magasiner

På Mineblader finner du garantert blader og magasiner som passer til mange av dem du skal kjøpe gave til. Se utvalget her.

Leketelt for små barn

Teltet er perfekt til å lage en kosekrok eller lekekrok - i stuen eller på barnerommet. Enkelt å sette opp og ta ned igjen. En gave både barn og foreldre setter pris på.

Gaveeske med skjønnhetsprodukter

Denne gavepakken inneholder dusjskum, kroppsskrubb, kroppskrem og mini-duftpinner. Garantert populært!

Norgesglasset-lampe med LED-pære

Denne gaven er et sikkert kort til alle som liker å pynte på hytta eller på uteplassen hjemme.

Dekorative postere

Mange liker å pynte opp hjemmet med hyggelige plakater. Disse posterne med mamma og pappa-motiv er en bestselger hos Pictureit.

Dørlås med kamera

Denne smarte dørklokka med kamera og wifi kobles til mobil eller nettbrett (iOS og Android) og sender et varsel når noen ringer på. På mobilen eller nettbrettet kan man se hvem som ringer på, og også snakke med vedkommende. Les mer og bestill her.

Half Zip Comfy Jr fra Dæhlie

Perfekt som mellomlag eller før eller etter trening: Holder barna varme og komfortable, samtidig som de ser fine ut. Bestill her.

Teknisk superundertøy fra Kari Traa

Denne trøya passer både som gave til sportsentusiaster og til venninner som liker en sporty hverdagslook.

Sneakers fra Aim’n

Aim’n er mest kjent for sine behagelige og stilige tights, men disse myke sneakersene er også populære.

Skjerf fra Rhinstones

Et vakkert og behagelig skjerf kan du nesten ikke bomme med som gave. Her får du tak i skjerfet.

Hundedekken

Et mykt og vanntett hundedekken med refleksdetaljer som både hund og eier kommer til å glede seg over. Sjekk det ut her.

Erotisk parboks

Hva med å overraske partneren med en med en eske med pirrende leketøy som begge kan nyte? Den elegante boksen inneholder fire ulike produkter av høy kvalitet, som legger opp til å eksperimentere og utforske hverandre på helt nye måter. Produktene har en samlet verdi på hele 1200 kroner.

Fifty Shades parpakke

Her er en annen populær erotisk pakke som garantert får opp temperaturen på soverommet. Se hva du får i pakken og bestill her.

Stor guide: Her er årets adventskalendere

Reklame

Black Friday: De 11 beste kuppene du gjør hos Hifi Klubben