*Nettavisen.*

6 hodetelefoner til hjemmekontoret

Reklame
 

 

Nå som mange har blitt strandet på hjemmekontor blir hodetelefoner et kjærkomment tilskudd.

Videomøter og støy fra de små under arbeidstiden har kanskje blitt ny hverdagskost for flere. I tillegg kan det være greit å finne på noen måter å lage litt liv hjemme. Noen hodetelefoner med god lyd, støykansellering eller en skikkelig mikrofon kan dermed være nøkkelen. For å gjøre søket enklere for deg har vi plukket ut noen hodetelefoner til enhver smak.

1.Støyreduksjonsklassikeren

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bose sine Quietcomfort 35 II er et par kjempepopulære støyreduserende og trådløse hodetelefoner. Bose er kjent for god komfort, slik at du kan nyte god musikk over lang tid uten ubehag. 20 timers batteritid underbygger også dette. I en jobbsituasjon kan også den nyinnførte støtten for assistenter som Siri og Google Assistant være praktisk til multitasking.

Her finner du Bose Quiet Comfort 35 II.

2.Budsjettvarianten

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne modellen fra Sony byr også på trådløs støyreduksjon og god bass, men til et annet prisnivå. De er forøvrig også satt ned med 500 kroner for øyeblikket. Selv om denne kanskje ikke kan love de samme støyreduksjonevnene som Bose, kan den vise til 30 timers batteritid og touchkontroll.

Her finner du SONY WH-XB900.

3.Hodetelefonene til rocker'n

Klikk på bildet for å forstørre.  

Vil du ha høy kvalitet med en ikonisk stil, er det neppe noen tvil om at dette er veien å gå. Marshall har tatt inspirasjon fra sine legendariske gitarforsterkere i designet og laget et høyteknologisk vidunder med det. I tillegg har de klart å gjøre hodetelefonene sine veldig kompakte når du legger dem sammen.

Her finner du Marshall Monitor II A.N.C.

4.God lyd inn og ut

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Sennheiser har god fartstid med hodetelefoner til audiofile, og i det siste har de begynt å flørte med gamingentusiastene. Trenger du hodetelefoner med en skikkelig mikrofon uten et blodharry design og fra et merke som kan lyd, så er dette valget.

Her finner du Sennheiser G4ME ZERO.

5.For deg som trenger full frihet ved kontorpulten

Klikk på bildet for å forstørre.  

Corsair er et stort merke innen gaming, men også de har ved denne modellen klart å få til et relativt stilrent produkt med mikrogon. De har også klart det uten noen unødvendige tråder. Du kan til og med ta av mikrofonen hvis du ønsker det, og slippe alle hemninger.

Her finner du Corsair Virtuoso RGB Wireless SE.

6.Hodetelefonene fra kontorspesialisten

Klikk på bildet for å forstørre.  

Logitech er kanskje mest kjent for kontorutstyr, men også de har lært seg å kjenne med spillerne. Hodetelefonene har derfor 7.1 surround og den nødvendige gaming-funksjonaliteten i trådløs forpakning til under tusenlappen.

Her finner du Logitech G533 Prodigy Wireless.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag