*Nettavisen.*

6 veier til mer sex hjemme

Reklame
6 veier til mer sex

Vi gir deg veien til en hetere hjemmetid på 1,2,3 og 6

Det kan være mange utfordringer med mye tid sammen, men det er ingen grunn til å skru ned temperaturen på forholdet. Kanskje snarere tvert imot?

Vi gir deg derfor 6 raske veier til en litt hetere hjemmetid.

1. Gjør det som skal gjøres

Det er viktig å sette av tid, og ha tid til hverandre. Om det betyr å fikse alt i hagen eller gjøre alt som skal gjøres hjemme så er det individuelt.

Klikk på bildet for å forstørre. Et deilig spill for to, en drink og noen blomster er en veldig fin start.

Et deilig spill for to, en drink og noen blomster er en veldig fin start.

2. Legg grunnlaget videre

Før noe som helst skal gjennomføres må det være lagt et grunnlag. Start med noen blomster, du får levert hjem herfra. Om det har vært litt vanskelig å ha gode samtaler de siste ukene kan brettspillet Fog of Love for par være en veldig god samtalestarter. Det er også mulig å hoppe rett på voksenspillet Discover Your Lover.

For paret som liker mer aktive leker kan dette morsomme spillet, som kan spilles inne på bordet, være en veldig god løsning. Kastespillet gir mange morsomme minutter, timer. Kanskje med en longdrink i disse kule glassene fra Ittala?

Klikk på bildet for å forstørre. Sexytime

Noen få hjelpemidler til å få en ren, deilig og myk start på en kveld sammen kan være greit.

3. Ta en dusj eller et bad sammen

Etter vannterapien er den god morgenkåpe fin å ha, slik som denne svært så deilige fra Calvin Klein. For mannfolk: Denne fra Polo Ralph Lauren.

Det å ha litt badekåpetid sammen, kanskje med et glass godt å drikke (med disse champagneglassene som sist vi sjekket var på halv pris) etter en dusj eller et bad skaper ofte den riktige stemningen. Litt snacks til, som dette, kan være greit å ha om du enten må ha litt mer energi eller vil bygge opp energien. En god såpe som begge kan bruke kan være fint også, og denne rengjør og gjør huden silkemyk. En god start.

Et lite hint til mannfolk: Et duftlys på badet kan være smart, slik som dette luksuslyset. En garantert innertier.

Og du, et ordentlig luksushåndkle skader ikke. Slik som dette.

Skulle det utvikle seg allerede på badet kan dette håndtaket være, bokstavelig talt, hendig.

Klikk på bildet for å forstørre. Zenkuru massasje

4. Massasje og kos

Det er nok en del, mest mannfolk ryktes det, som tror at forspill handler om å sitte rundt et bord og drikke øl. Det er vorspiel. Forspill er samtale, massasje, nærhet og kos. Litt som å gløde motoren før den startes, men litt lengre i tid.

For den litt avanserte så kan du sjekke ut Hot Stone Massage, eller som på norsk vil hete varme steiner-massasje. Det er noe enklere å bruke bare en massasjekule, og det er også enklere enn å bruke hendene (som faktisk er relativt slitsomt, takk for at du spør). Vi er faktisk ganske sikre på hva du tenker hvis vi sier massasjestav, men denne er ikke slik du tror.

Og, du, vær helt sikker på at du har nok massasjeolje. Her finner du utvalget du trenger.

Klikk på bildet for å forstørre. Undertøy

5. Skru opp undertøystemperaturen

Vi kan begynne med mannfolkene: Det er lov å oppgradere undertøyet. Gå for et godt merke i klassisk svart farge, slik som dette. For kvinner er det et noe større utvalg, fra enkle og klassiske nattkjoler som dette til det mer avanserte som dette.

Og, ja, til det veldig avanserte som dette.

Klikk på bildet for å forstørre. Sexytime

6. Ha god seng og deilig sengetøy

Ok, det er helt fint å ha et godt samliv i en dårlig seng. Det er bedre å gjøre det i en ordentlig god seng slik som du finner her. Hvis du skal positivt overraske kjøper du, og bytter på et nytt (og nyvasket) sengetøy. Her finner du et herlig utvalg.

Sjekk også dette sengesettet i lin.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag