*Nettavisen.*

7 geniale rengjøringsprodukter

Reklame
Senior man working in garden

Med disse produktene blir rengjøringen en drøm.

15.07.20 16:56

Rengjøring kan være både tidkrevende og frustrerende. Det finnes heldigvis produkter som gjør rengjøringen lettere, og til og med produkter som gjør mye av arbeidet for deg. Her har vi samlet geniale produkter som hjelper deg med rengjøringen.

1. Vaskebørster

Denne pakken er helt genial og gjør at du nærmest ikke trenger å skrubbe i det hele tatt før det er skinnende rent. Pakken inneholder 3 forskjellige vaskebørster. Børstene festes på drillen, og så er det bare å drille i vei! Du kan for eksempel rengjøre gulvet, fliser, felgene på bilen og så videre.

Klikk på bildet for å forstørre. vaskebørster

Her finner du rengjøringsbørstene.

2. Xiaomi Roborock S6 robotstøvsuger

Å eie en robotstøvsuger høres kanskje fjernt ut for mange, men det trenger ikke nødvendigvis koste skjorta. Med en robotstøvsuger trenger du aldri mer å støvsuge huset manuelt igjen.

Via appen Xiaomi Home kan du styre alle funksjoner på støvsugeren og man kan man følge med på hvor roboten kjører til enhver tid. Dermed kan du trygt bruke den fra både nært og fjernt.

Klikk på bildet for å forstørre. robotstøvsuger

Her finner du robotstøvsugeren.

3. Vidunderkrem med svamp

Denne er helt genial for det meste som trenger skuring, alt fra porselen, stål, koketopper, ovnsdører, sølvtøy, badekar, servant, fuger mellom fliser og plast, til og med kobber, sølv, gull blir blankt og rent med denne her.

Klikk på bildet for å forstørre. vidunderkrem

Her finner du vidunderkremen.

4. Vindusvasker

Med denne vindusvaskeren fjerner du lett smuss og støv uten å lage skjolder. Denne er rett og slett en spraflaske med integrert pussemopp og den batteridrevne nalen suger opp det skitne vannet, slik at man unngår drypp og søl på gulv og vinduskarm.

Klikk på bildet for å forstørre. vindusvasker

Her finner du vindusvaskeren.

5. Høytrykksspyler

En høytrykksspyler er genialt å bruke til rengjøring til det meste av ting man har utendørs, alt av hageredskap, sykler, utemøbler, platting, biler, gjerder etc.

Klikk på bildet for å forstørre. høytrykksspyler

Her finner du høytrykksspyleren.

6. Robotgulvvasker

La roboten gjøre rengjøringen for deg. Denne robotgulvvaskeren mopper effektivt og alt du trenger å gjøre, er å fylle vannbeholderen og sette den på, så mopper gulvet seg selv.

Klikk på bildet for å forstørre. gulvmopp

Her finner du robotgulvvaskeren.

7. Dampvasker

Med en dampvasker får man vasket gulvet grundig, uten bruk av kjemikalier som kan skade gulvet. Dampvaskeren dreper opptil 99,9% av alle bakterier. Her er det bare å fylle på med vann, la dampvaskeren varme seg opp, og gå løs på gulvet. Den er også veldig effektiv også på de vanskeligere flekkene.

Klikk på bildet for å forstørre. dampvasker

Her finner du dampvaskeren.


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.