7 sandaltrender du vil elske

Reklame

Foto: Christian Vierig/Getty Images

Trenger du nye sandaler til sommerfesten eller ferien? Vi gir deg oversikten over sommerens største trender.

17.06.19 10:00

Om du fortsatt er på utkikk etter nye sandaler, bør du sjekke ut denne oversikten over alle sommersalgene. Mange ønsker å investere i nye sandaler i år, men før du bestemmer seg hvilket par du skal gå for, har vi sett på hvilke trender som gjelder denne sommeren. Noen gamle favoritter er tilbake igjen - noen som husker "pappa"-sandalene?

Se stor oversikt sandaler hos Footway.

Det stilrene sandalene er alltid trendy, samtidig som sterke farger og tjukke 90-tallssåler er tilbake. Skal vi ta utgangspunkt i store influencere, er det sandaler med tynne stropper og smale hæler à la Carrie Bradshaw, som er en stor favoritt denne sommeren. Her er syv trendy sandaler du bør sette på listen din nå.

Nøytrale

Enten det er brune, beige, sorte eller hvite varianter - sandaler med nøytrale farger er en av sommerens største trender. Det som gjør disse til en stor favoritt, er at de går med alt, og du kan like gjerne bruke de til kjoler som til jeans.

Kitten heel

Vonde føtter er som regel noe vi vil unngå. Og hva er vel bedre enn å gå for komfortable hæler, som både ser bra ut og gjør deg noen centimeter høyere? Kitten heels er løsningen.

Hiker

Som vi tidligere har skrevet, er det de hiker-sandalene som «alle» vil ha denne sesongen. Disse er ikke bare komfortable, men også veldig allsidige. Du kan velge å ta en "pappa" og gå med sokker i sandalen - det er visst trendy denne sommeren.

Regnbuens farger

Ønsker du å skille deg ut og ha all fokus på føttene, kan en sandal med freshe farger gjøre susen. Vær vågal og løft det ellers kjedelige antrekket mange hakk med fargerike sandaler!

Platform

Sandaler med tjukke såler er noe som aldri går av moten, og denne sesongen skal de være litt 70-tallsinspirert. Du blir garantert lagt merke til med et par av disse:

90-talls

Hvem er det som ikke husker Spice Girls og Lizzie Mcguire? Slippers-sandaler med tykke såler er tilbake for fullt. Disse variantene er supert for deg som trenger hverdagssandaler som er snille mot føttene dine.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.