*Nettavisen.*

7 trender du kan få på salg

Reklame
 

Foto: Getty Images

Spar penger og skaff deg vårens trender allerede nå.

29.01.20 08:22

En ny årstid er rett rundt hjørnet. Før vi vet ordet av det pakker vi vekk parkaser og strikkegensere til fordel for lette jakker og kule sneakers.

Flere motebutikker kjører for tiden vintersalg med mange gode tilbud. Noe av det lureste du kan gjøre for lommeboka, er å handle vårens trender på salg. Slik slipper du å måtte betale fullpris når du skal fornye vårgarderoben.

Det aller mest spennende salget er Care of Carls årlige vinterkampanje. Denne netbutikken med eksklusiv herremote har aldri salg på Black Friday eller andre perioder i året, så det er nå du må slå til. Salget startet med 30 % rabatt på en mengde varer, men nå på tampen av januar er det også mulig å få moteklær som er satt ned så mye som 50 %.

Se det store salget hos Care of Carl her.

Nlyman har opptil 70 % rabatt på kule plagg.

Hos Stylepit kan du spare 30-60 % på herremote.

Sjekk også salget hos Miinto.

Under finner du sju trender som kommer til å dominere motebildet til våren. De omtalte og avbildete plaggene er på salg.

Preppy

Den preppy "ordentlige" stilen er fortsatt med i motebildet. Skjorter, pensko, chinos og v-hals gensere er noe du kan bruke år etter år. Hos Care of Carl får du over 2000 plagg til 30% rabatt. Sjekk det ekskluisve salget her.

Seilsko med tykke såler

Skoene som tidligere var forbeholdt seilmenn og universitetsgutter, er nå for alle. Men det er ikke de klassiske seilskoene som gjelder. Nå skal sålene være tykke, som gir en røffere look.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Hvite t-skjorter

Den hvite t-skjorten er en klassiker som aldri går av moten. Plagget som har blitt et må-ha siden 1900-tallet, er noe alle må ha i klesskapet. Det er lurt å ha flere hvite t-skjorter, i tilfelle noen ligger i skittentøyskurven.

70-talls

Retro sneakers var supertrendy i 2019, og vi ser at trenden fortsetter inn i 2020. Fullfør stilen med 70-tallsinspirerte plagg.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Crossbody-vesker

Skuldervesker er den nye rumpetasken i 2020. Istedenfor å la den ligge rundt livet, skal den brukes rundt brystet. Et fint tilbehør hvor kan ha dine viktigste eiendeler, enten du skal på jobb eller i traske rundt i hverdagen.

Klikk her.

Se stor oversikt over skuldervesker her.

Vest

Bytt ut vårjakken med en lett dunvest. Det som blir trendy i 2020 er å ha vesten over blazeren.

Stilrene skinnjakker

Glem bikerjakkene - nå er det de stilrene skinnjakken som er trendy. Den skal helst ikke ha krage eller mange detaljer. Jo enklere, jo bedre.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag