*Nettavisen.*

73 400 kroner skiller disse to antrekkene

Reklame

Foto: Careofcarl.no

Det italienske merket, Brunello Cucinelli, kan sammenlignes med en Ferrari fra 1960-tallet. Slik kan du få stilen på budsjett.

21.08.19 13:22

Det luksuriøse motemerket har helt siden 1978 vært spesialist på plagg i kashmir, produsert i den italienske landsbyen Solomeo i Italia. Kreativ direktør er mannen med samme navn som selskapet, Brunello Cucinelli (66). Kjent for å være en «filosofisk designer», er Brunello svært opptatt av at selskapet skal være et humanitært foretak innen produksjon og salg.

Tjue prosent av selskapets innteker går til «Brunello Cucinelli Foundation» for å styrke og bevare historiske områder, kunstverk og landområder i Solomeo. Faktisk er Brunello selv fra Solomeo og firmaets hovedkvarter er palasset «Vila Solomei» i samme landsby.

Nå har nettbutikken Care of Carl endelig fått inn Brunello Cucinelli, men klærne er ikke akkurat snille mot lommeboken din. Er du dog opptatt av høy kvalitet, eksklusivitet og plagg med historie og mening, bør du sjekke ut utvalget her.

Vil du heller kopiere stilen og finne lignende plagg på budsjett? Det er 73 400 NOK som skiller disse to antrekkene. Gjett hvilket antrekk som er fra Brunello Cucinelli under!

Klikk på bildet for å forstørre.

Skjerf - Sneakers - Cardigan - Jakke - Lue - Skjorte - Jeans

Klikk på bildet for å forstørre.

Skjerf - Sneakers - Cardigan - Jakke - Lue - Skjorte - Jeans

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.