Gå til sidens hovedinnhold

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Dette er kuppene du gjør i vår egen nettbutikk.

Nettavisens nettbutikk ble startet i mars 2020, og er en butikk for å selge utvalgte varer til leserne i Nettavisen. Vi samarbeider med norske butikker og importører for å gi deg gode varer, og noen ganger gode tilbud.

Vi har satt ned en rekke varer i nettbutikken, og dette er åtte kupp du kan gjøre nå.

Dorullkrisen 2020 T-skjorte - 19,-

For deg som ønsker å huske den berømte dorullkrisen 2020. Opprinnelig 209 kroner, nå kun 19 kroner.

Her finner du den

Nettavisen termokopp - 99 kroner

Denne koppen finnes det ikke mange av, og du kan få hendene dine på en av dem. En herlig termokopp i god kvalitet med såkalt dobbeltvegg så den holder drikke varmt eller kaldt. Opprinnelig 149 kroner, nå 99 kroner.

Du finner koppen her

Effektivt laksefiske-bok - 399 kroner

Boken som undersøker hvilke faktorer som spiller inn på hvorfor noen aldri får laks på kroken, mens andre har langt mer "fiskelykke". Du får ta dypdykk i spørsmål som: Hvilken temperatur må elven ha før laksen svømmer opp fra havet? Hvor fort svømmer den? Hvordan påvirker vanntemperatur laksens opptreden?

Dette og mange andre ting får du svar på i denne boken.

Boken finner du her

Herlig sjokolade fra Jentene på Tunet - 399 kroner

Dette er tidenes sjokoladepakke. I sjokoladene finner du følgende: blåbær, bringebær, lakris, tørket bær og nøtter, to sjokoladepinner med smak av marshmallows og to sjokoladepinner med smak av chili.

Dette er kvalitet! Koster opprinnelig 499 kroner.

Du finner pakken her

Alpine Muffy Baby: Hørselsvern for baby - 30 kroner

Hørselsvern for babyer og små barn opp til 36 måneder. Perfekt i bil og på reise, og også i andre situasjoner med mye lyd. Komfortable, og sikre med elastisk bånd over hodet.

Veiledende pris på denne varen er 399 kroner. Vi selger varen til en lavere pris fordi Nettavisen har kjøpt et parti med hodetelefoner fra en nedlagt butikk.

Her finner du det

Alpine Muffy: Hørselsvern for barn over 2 år - 30 kroner

Hørselsvern for små barn over to år. Perfekt i bil og på reise, og også i andre situasjoner med mye lyd. Komfortable med justerbar størrelse.

Veiledende pris på denne varen er 399 kroner. Vi selger varen til en lavere pris fordi Nettavisen har kjøpt et parti med hodetelefoner fra en nedlagt butikk.

Her finner du dem

Don't Buy This Book: Entrepreneurship For Creative People - 99 kroner

Denne boken bruker vi selv når vi lager nye prosjekter, og er perfekt for deg som har en god idé på jobb eller til ny jobb som du trenger å sette i system. Opprinnelig 169 kroner.

Her finner du boken

Alpine Swimsafe - 30 kroner

Ørepropper som er laget for svømming for å skjerme for bråk mens du svømmer, beskytter ørene godt og lar deg høre folk som snakker. Kan brukes om og om igjen. Veiledende pris på denne varen er 199 kroner.

Vi selger varen til en lavere pris fordi Nettavisen har kjøpt et parti med hodetelefoner fra en nedlagt butikk.

Her finner du dem

Her finner du Nettavisens Nettbutikk