*Nettavisen.*

8 kupp du gjør på treningstøy og utstyr

Reklame
 

Her finner de beste tilbudene på sport- og livsstilutstyr som kan bli med deg inn i det nye sunne året.

27.12.19 12:18

Det er mange som godter seg med tanker om et nytt og sunnere liv på nyåret. Drømmer du om å starte med en ny type sport, eller har du mål om hvor mange ganger du skal gå på trening hver uke?

Treningsutstyr kan være dyrt og kjedelig å kjøpe, men kan være god motivasjon for å komme seg ut døren.

Her er det knallsalg på treningstøy og utstyr:

Milrab

Anton Sport

Get Inspired

Vi har plukket ut våre favoritter fra romjulssalget.

Ikke glem å sjekke ut oversikten vår over alle romjulssalg online HER!

1. Skibriller fra Oakley

Klikk på bildet for å forstørre.  

Spar 561 kroner på disse fete skibrillene. Det blir ikke noe problem å komme seg ut i bakken når du kan se ut som en skiproff.

2. Treningsklokke fra Garmin

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det er viktig å følge med på utviklingen i treningen for å få den til å bli en vane. Med en klokke som noterer for deg trenger du ikke gjøre stort selv. Denne klokken er nå på salg til 2490 kroner, du sparer altså over 700 kroner på denne dingsen.

3. Treningssko fra Nike

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne stabile skoen er ideell for den som vil begi deg ut på langdistanseløping. Den selges akkurat nå på Unisport sine nettsider til kun 869 kroner.

4. Treningsjakke fra Craft

Klikk på bildet for å forstørre.  

Spar 800 kroner på denne fine og tekniske trenings- og utendørsjakken fra Craft. Perfekt til skituren eller ande utendørsaktiviteter om vinteren. Bestill den hjem her!

5. Tights fra Nike

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne tightsen har få sømmer for maks komfort og garanterer å holde deg tørr gjennom treningsøkten. Klassikeren er satt ned 58% i pris, og fåes nå for kun 199 kroner. Trykk her for å kjøpe den.

6. Treningsstrikk

Klikk på bildet for å forstørre.  

Ta med gymmen hjem til stuen med treningsstrikken. Dette er et motstandsverktøy som er perfekt til trening av armer, skuldre, bryst og ben! Nå får du dem til under halve prisen. Trykk her for å se tilbudet.

7. Bakkeski fra Kastle

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bli medlem i Anton Sport sin medlemsklubb og få tilgang til alle medlemskuppene i dag. Alt du trenger å gjøre er å oppgi e-post adresse og telefonnummer. Disse skiene er satt ned fra 7999 kroner til 4999 kroner.

Det finnes mer der det kommer fra; sjekk ut hele medlemssalget til Anton sport her!

8. Løpesko

Klikk på bildet for å forstørre.  

Med disse løpeskoene fra Nike er du rask i allslags vær. Ikke la kvaliteten stoppe deg. Disse finner du også på salg hos Anton Sport med deres medlemstilbud til kun 629 kroner. Kjøp dem her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag