*Nettavisen.*

8 kupp du gjør på utemøbler

Reklame
Skagerak

Akkurat nå er det mye penger å spare på utemøbler.

30.07.20 11:25

Uterommet skal se fint ut og det skal ha en viss robust stil over seg. Det skal tross alt stå ute nesten hele året, og må tåle norsk ruskevær og en generøs vind. Derfor må man ofte investere en del i møblene, noe som kan svi litt i lommeboken siden det bare blir brukt halve året.

Men akkurat nå er det sommersalg, og det gjelder selvfølgelig også utemøbler. Nå lønner det seg å gjøre et kupp!

Sjekk ut Ellos’ sommersalg her

Skagen - spar 12 585 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Hagemøbler skagerak

Dette tilbudet går ut i dag, så det gjelder å tenke raskt. Men trenger man egentlig tenke i det hele tatt når man får en så tidløs og stilfull sittegruppe på salg?

Kjøp den her - før det er for sent.

Hagebenk fra Stalbo (Før: 3499,-. Nå: 2949,-)

Klikk på bildet for å forstørre. Hagebenk

I denne komfortable hagesofaen i det slitesterke teakmaterialet kan du sitte og nyte et godt måltid eller bare hvile på en varm sommerdag.

Klikk her for å se benken

Metallbenk fra Skagerak

Klikk på bildet for å forstørre. MetallBenk skagerak

Denne kan brukes på to måter, du kan nemlig installere den som en sittebenk eller et bord for plantene dine. Nå får du 40 prosent rabatt på den stilige benken.

Kjøp den her

Stående hengekøye fra ChillIt

Klikk på bildet for å forstørre. Hengekøye

Hengekøyer har aldri vært så populært. Selv om man da kanskje snakker om i skogen, så fins det vel ingen grunn til at du ikke kan overnatte i din egen hage? Denne hengekøyen kan du sette opp hvor enn du vil. Passer fint til å slappe av i solen, eller flere mennesker kan sitte i den i sammenheng med en sittegruppe.

Frem til 2.august får du 20 prosent avslag på hengekøyen.Klikk her for å kjøpe den.

Utebord fra Ellos (Spar 7000 kroner)

Klikk på bildet for å forstørre. D

Spisebord med ben og understell i pulverlakkert aluminium og bordplate i høytrykkslaminat. Set er svært robust mot både vann, riper og støt. Materialet er også UV- og lysbestandig, og krever minimalt med vedlikehold.

Bordet er egentlig satt ned fra 9999 kroner til 5999 kroner, men siden det også er 50% ekstra rabatt på alle produkter fra Ellos Home vil sluttsummen kun bli ca 3000 kroner.

Kjøp bordet her.

Utestoler fra Jotex ( -20%)

Klikk på bildet for å forstørre. Stolen jotex

Disse kan brukes både ute og inne. Den runde metallstammen er av pulverlakkert aluminium med matt overflate. Ryggstøet har metallramme, men er mykstoppet, og den quiltede sitteputen festes med borrelås og kan tas av. Minimalistisk og moderne.

Kjøp stolene her

Brentwood Loungepakke ( spar 1599 kroner)

Klikk på bildet for å forstørre. Sittegruppe

Moderne og herlig hjørnesofa komplett med slitesterke puter i grått stoff. Høyt bord som gjør at man også kan sitte og spise ved sofaen. Sofaen har svart kunstrotting, noe som er et veldig lettstelt materiale og veier ikke så mye. Møbelet er derfor lett å flytte rundt!

Klikk her for å kjøpe

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag